Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valtra recorre España mostrando la maniobrabilidad y versatilidad de sus nuevos modelos
El DemoTour 2013 recorre la geografia espanyola durant tot el mes d'abril

Valtra recorre Espanya mostrant la maniobrabilitat i versatilitat dels seus nous models

Redacció Interempresas08/04/2013
La localitat d'Alcarrás, a Lleida, va anar el primer alt en el camí del DemoTour 2013 de Valtra. Tot l'equip de la multinacional finlandesa recorre deu localitats de tota Espanya durant el mes d'abril per mostrar a peu de camp les prestacions dels seus últims llançaments. El gran estel de la jornada va ser la seriï N, amb el model N163 al capdavant, el més potent de la gamma. Tampoc van faltar representants de la seriï T, pensada tant per a l'agricultor professional com per al contractista, i de la sèrie A, els de menor potència però amb una lleugeresa i agilitat extraordinària.
Imagen

Un centenar d'agricultors van participar en la primera etapa del DemoTour 2013 en terres catalanes. En la localitat d'Alcarrás els assistents van poder conèixer en primer lloc les habilitats de la seriï T de Valtra, pensada per a l'agricultor professional i per al contractista, que combina una poderosa estructura i un gran confort amb la nova tecnologia i la versatilitat que ofereix la filosofia de construcció personalitzada. Sobre el camp, amb un T213 –7,4 cilindres i 215 CV–, es va mostrar les millores en maniobrabilitat i la fiabilitat de la transmissió Powershift, amb una suspensió totalment pneumàtica tant en cabina com en pont davanter, i amb una gran rapidesa i capacitat de frenada gràcies al sistema AutoTraction.

El N163 és un dels models protagonistes del DemoTour 2013
El N163 és un dels models protagonistes del DemoTour 2013.
L'excel·lent suspensió dels tractors Valtra es va mostrar també amb el Valtra N163, el model més potent de la sèrie, i que genera un parell màxim de 700 Nm i rendeix a 171 CV. Aquesta sèrie compta amb una excel·lent maniobrabilitat, inclosa en treballs amb pala carregadora davantera. El seu nou disseny permet una excel·lent visibilitat, i a més es redueixen els costos gràcies a un estalvi de combustible d'entre el 5 i el 10%. La frenada també resulta de gran qualitat gràcies als servofrens, i s'ha guanyat en estabilitat en augmentar la distància entre eixos fins als 2,7 m.
Tots els assistents van poder comprovar in situ les característiques dels millors models de Valtra
Tots els assistents van poder comprovar in situ les característiques dels millors models de Valtra.
Amb un N123 els assistents van poder veure com es pot treballar amb un tractor Valtra realitzant per exemple la sega o amb un vareador d'oliveres en l'enganxi posterior. En les últimes versions s'ha modificat el chásis para, augmentant la distància entre eixos, poder fer que el tractor conservi la mateixa agilitat.
Un Valtra N123 treballant amb un apero enganxat en la part posterior del tractor
Un Valtra N123 treballant amb un apero enganxat en la part posterior del tractor.
Van completar les presentacions la sèrie A de Valtra, la seva gamma de menor potència, que incorporen el dipòsit original de combustible formant part del bastidor central, la qual cosa permet un excel·lent rebuig i que els baixos siguin plans, ideal per treballar tant en el camp com en el bosc. La seva llarga distància entre eixos millora l'estabilitat, compta amb un disseny robust, combina de forma excel·lent amb un carregador frontal, disposa d'un eix davanter d'alta resistència i compta amb una excel·lent distribució del pes.
La sèrie A tampoc falta en el DemoTour 2013 de Valtra
La sèrie A tampoc falta en el DemoTour 2013 de Valtra.
Dates i localitats visitades pel DemoTour 2013

- 4 d'abril: Alcarrás (Lleida)

- 5 d'abril: Ejea dels Cavallers (Saragossa)

- 8 d'abril: Marchamalo (Guadalajara)

- 9 d'abril: Tarancón (Conca)

- 11 d'abril: Totana (Múrcia).

- 12 d'abril: Láchar (Granada).

- 15 d'abril: Medina Sidonia (Cadis)

- 22 d'abril: Taboada (Lugo)

- 24 d'abril: Santa María de l'Erm (León)

- 25 d'abril: Calçada dels Molins (Palència)

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades