Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Veterindustria publica la nueva edición optimizada de Guí@Vet

Veterindustria publica la nova edició optimitzada de Guí@Vet

02/04/2013

2 d'abril de 2013

La Guia de Productes Zoosanitarios de Veterindustria, Guí@Vet 2013-2014, ja està disponible en una edició millorada i optimitzada pel que fa a l'anterior, la qual cosa serà de gran ajuda per als professionals veterinaris en la seva pràctica diària. Aquesta nova edició, que en paraules del president de l'associació, Emilio Gil, “és la millor de tota la història de la veterinària”, inclou millores tècniques en les indicacions juntament amb un nou índex farmacològic, millora en les cerques, la gestió de bases de dades, així com una actualització que pot visualitzar-se en temps real. A més, el nou vademécum està programat per avisar periòdicament sobre les novetats que puguin produir-se.

En la present edició han participat 31 laboratoris. Conté uns 1.900 productes dels quals 1.200 són per a animals de producció i 700 per a animals de companyia. En concret per a aquesta última, la present edició té un 65% de productes farmacològics, un 10,01% de vacunes, un 9,30% de productes dietètics, 3,43% de biocidas, un 9,44% de productes per a la higiene i la cosmètica i un 2% a reactius per a diagnòstic.

Imagen
Del total d'indicacions, el 53,83% són per a porcí, el 51,49% per a boví, el 25,71% per a oví, el 12,49% per a caprí, el 23,77% per a aus, el 6,29% per a conills i el 4,35% per a instal·lacions.

Aquesta nova edició de Guí@Vet veu la llum quan es compleixen els 30 anys des de la seva primera aparició. Un llarg camí de treball i esforç realitzat pel sector espanyol de sanitat i nutrició animal representat per Veterindustria, que ha permès a aquesta publicació ser reconeguda com el vademécum veterinari de referència a Espanya.

Empreses o entitats relacionades

Veterindustria

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades