Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tatoma: El mezclador vertical de tres sinfines MV Triplo, protagonista en FIGAN 2013
Pavelló 5, stand A/e 25-29

Tatoma: El mesclador vertical de tres sinfines MV Triplo, protagonista en FIGAN 2013

Redacció Interempresas11/03/2013

11 de març de 2013

El Grup Tatoma es presenta en FIMA Ramadera amb el mesclador vertical Triplo, un autopropulsado, una picadora de palla i, com a novetats, un molí-mesclador i una ensiladora-embolsadora.
Entre tots les màquines que presenta l'empresa aragonesa destaca el mesclador vertical Triplo, basat en una cuba troncocónica i tres hèlixs còniques verticals que permeten picar i barrejar qualsevol producte. Per a grans capacitats, l'altura dels mescladors verticals d'una infinitat resulta excessiva i no és apropiada en moltes instal·lacions. L'ús dels tres sinfines permet dissenyar una màquina de menor altura i gran capacitat, amb els mateixos beneficis del barrejat de les màquines d'una sola infinitat.
Mesclador vertical Triplo
Mesclador vertical Triplo.
El barrejat es realitza per l'efecte de les múltiples fulles dentades de les hèlixs, que tallen el producte mentre aquest es desplaça cap amunt i torna a caure per gravetat. L'àmplia gamma de possibilitats de descàrrega d'aquest tipus de mescladors és una dels seus grans avantatges, ja que poden adaptar-se a qualsevol instal·lació. Disposa a més d'escala vertical amb accés per tots dos costats, bàscula programable (15 racions, 15 ingredients) i sis cèl·lules de pesaje de 54 mm de diàmetre. A més, aquest model de mesclador disposa d'un equip de canvi de velocitat amb control hidràulic mitjançant sirgas o un bloc d'electrovàlvules opcional.
La picadora de palla D-600 és una altra de les protagonistes. El sistema de picat del model D està format per una turbina amb fulles envoltada d'una reixeta que actua com a tamís. A l'interior de la mateixa es troba un sistema de martells que garanteix un picat superior i més uniforme. Aquest model està concebut per al seu ús en granges avícoles i només és recomanable per a palla seca. Estan concebudes d'una forma compacta i robusta que garanteixen una gran durabilitat. Tots els models estan equipats d'una caixa rectangular en el fons de la qual es troba un sistema de cadena i travessers que apropa la bala cap al sistema de picat a velocitat regulable, i disposen de dues velocitats que determinen l'abast de la descàrrega.
L'ensiladora ENS-150, productivitat assegurada

La picadora i embolsadora de farratges compta amb una productivitat de 20 a 25 t/h. Les dimensions de la màquina embolsadora són de 4,25 m de longitud, 3,14 m d'altura total, 1,72 m d'altura sense la tremuja, 2,45 m d'amplària total i 2,1 m d'amplària sense tremuja. La capacitat de la tremuja és de 3,5 m3. Tipus de borsa: 1,5 metres. L'embutxacat es realitza mitjançant infinitat i el picat mitjançant dos corrons dentats. El fre és hidràulic manual i disposa de posicionament hidràulic de corrons. L'accionament és mecànic mitjançant transmissió cardan i la transmissió a infinitat mitjançant cadena o a corrons de picat mitjançant corretges. El sistema hidràulic d'additius és accionat mitjançant bomba elèctrica connectada a la bateria del tractor.

Ensiladora ENS-150
Ensiladora ENS-150.

Empreses o entitats relacionades

Tatoma - Ingeniería y Montajes Monzón, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades