Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sistema de dirección automática Auto-Guide se ha incluído para la conducción marcha atrás

El sistema d'adreça automàtica Acte-Guide s'ha incluído per a la conducció marxa enrere

25/02/2013

25 de febrer de 2013

El nou sistema d'adreça automàtica Acte-Guide ja funciona durant la conducció marxa enrere amb el lloc de conducció reversible TwinTrac de Valtra. Junts, TwinTrac i Acte-Guide 3000 formen una òptima combinació per la sega i altres tasques. El sistema Acte-Guide 3000 comparteix el mateix terminal que el sistema de comunicació d'aperos amb el tractor Isobus. També hi ha disponible una pantalla tàctil opcional de 12 polzades. A més, s'han actualitzat altres característiques del sistema d'adreça, com per exemple el receptor TopDock del sostre, que ara és més petit i lleuger.

El sistema de direcció assistida Acte-Guide està disponible en els tractors de la sèrie Valtra N (models Versu i Direct) i en tots els models de la seriï T. El kit d'instal·lació d'Acte-Guide està instal·lat de fàbrica en la seriï S i es pot instal·lar de forma opcional en els models de les seriïs N i T. El paquet d'instal·lació d'Acte-Guide inclou la vàlvula d'adreça necessària per a l'adreça automàtica, així com el cablejat i els sensors necessaris. Per utilitzar Acte-Guide més endavant, tot el que es necessita és el terminal i el receptor TopDock.

Imagen
El sistema de direcció assistida instal·lat de fàbrica està disponible amb dos nivells de precisió: un d'un metre i un altre de diversos decímetres. A més, el Departament de Recanvis de Valtra proporciona una actualització amb el qual s'aconsegueix una precisió d'un parell de centímetres. També hi ha una actualització compatible amb Glonass que millora la fiabilitat i la precisió, especialment en latituds nord.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades