Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tarragona, sede del III Encuentro Empresarial de Cooperativas Ganaderas

Tarragona, seu de la III Trobada Empresarial de Cooperatives Ramaderes

29/10/2012

29 d'octubre de 2012

Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya va organitzar els dies 25 i 26 d'octubre a Constantí (Tarragona), la III Trobada Empresarial de Cooperatives Ramaderes, en el qual van participar nombrosos representants de cooperatives del sector ramader i de pinsos de tot el territori espanyol. La trobada, que compta amb la col·laboració de el IRTA i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, FCAC, i el patrocini de el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA), tenia  com a objectiu establir un punt de trobada on les cooperatives van poder compartir inquietuds i debatre sobre els temes que els afecten.
Per donar continuïtat a la trobada mantinguda l'any 2010 a Màlaga, es va reprendre la necessitat d'explorar i concretar les diferents possibilitats d'aliances entre cooperatives afins. Sens dubte, en aquests moments difícils, amb un increment important dels preus dels inputs i un escenari que impedeix el repartiment de l'augment dels costos de producció en tota la cadena de valor, la col·laboració i la intercooperación són les eines que ens permetran mantenir la competitivitat al mercat i millorar les perspectives de futur. Per aquest motiu, l'eix conductor de les jornades va ser la recerca de línies de col·laboració i la creació d'aliances.
La sessió va estar dirigida per Adriaan Pieter Wals, consultor especialitzat en el disseny i la reorganització d'empreses del sector agrari. En el seu currículum figura l'haver estat director de la divisió agropecuària d'Agrifirm, una cooperativa holandesa activa en gairebé tot el país, resultat de les fusions entre més de 100 cooperatives locals en el transcurs dels anys. Les seves intervencions es caracteritzen per una gran claredat d'idees i una bona dosi de sentit comú en les decisions preses.

Foto: Pieter van der Wulp
Foto: Pieter van der Wulp.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades