Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una oferta variada

Una oferta variada

15/10/2006

Alboex

Alboex és una de les empreses actives en el sector de l'alimentació. El seu objectiu és automatitzar el transport i assecatge de la matèria primera. Labotek, una de les seves representades, és un dels líders europeus en sistemes centralitzats de transport i assecat de plàstic. Els transformadors de plàstic a tot el món necessiten cada vegada més, tant en injecció, com en extrusió i en bufat, que els seus subministradors de maquinària i perifèrics puguin augmentar la qualitat i fiabilitat dels seus productes. Molts dels clients de Labotek són fabricants de productes tècnics de la més alta qualitat per la qual cosa demanen una precisió i qualitat de treball supremes. Amb els enginyers de vendes i tècnics de Labotek, el client sap que té un col·laborador en el qual pot confiar per cobrir tots els aspectes d'una central de manipulació de matèria primera, emmagatzematge, transport, assecat, deshumidificat, mescla i dosificació. Alboex comercialitza també el model Mini-Feed 95, funciona amb aire comprimit, i el model Mini-Feed 98 amb motor monofàsic. Estan dissenyats per a transport de gransa a peu de màquina amb produccions de fins a 100 kg / h D'altra banda, els alimentadors pneumàtics Consell Evator per a transport de materials plàstics en gransa, treballen mitjançant buit, assegurant una manipulació neta i eficient del material amb el mínim nivell de soroll. Els motors són trifàsics, el que confereix una llarga vida a aquestes unitats. Producció màxima 2000 kg / h. En la seva oferta es troben també els carregadors amb motor trifàsic, amb dipòsits de fins a 50 litres, es subministren el dipòsit i la bufador separats. Baix nivell de soroll. Producció màxima 1000 kg / h.
Carregador monofàsic (Mini-Feed)
Carregador monofàsic (Mini-Feed)

Alimatic

Alimatic construeix amb disseny propi equips i instal·lacions per al transport i alimentació de matèries primeres per a les plantes de transformació de materials termoplàstics. Deshumidificadors d'alt rendiment per a l'assecat de materials termoplàstics tècnics amb capacitat fins a 2.000 m 3 / h d'aire sec i un rendiment de -30 º C punt de rosada.

Complementa la seva pròpia gamma de fabricació amb equips i instal·lacions de dosificació volumètrica i / o gravimètrica per compondre mescles precises i garantides en el temps.

Des del seu inici el 1980 Alimatic ha subministrat amb garantia diversos centenars d'instal·lacions a bona part d'Europa, Amèrica Central i Sud-amèrica.

Altres marques d'equips complementaris són Maguire (dosificadors, mescladors gravimètrics), Woywod (dosificadors volumètrics) i Movacolor (dosificadors volumètrics-gravimètrics).

Dels més recents desenvolupaments de nous equips s'ha de fer especial menció al deshumidificador AD-2002 amb un rendiment de 2.000 m 3 / hi amb un Dew Point de -30 º C.

També és important l'augment en la capacitat de transport en instal·lacions de buit, amb els nous equips M-60 que permeten en instal·lacions multiestacionales arribar a 2.500 kg / hia una distància superior si cal a 150 metres.

Proporciona també instal·lacions de transport per buit de materials en pols, tipus PVC i els seus compounds.

El sistema de pesatge Alimatic per al control i registre del nivell de material emmagatzemat en sitges de gran capacitat, juntament amb el programa de gestió d'estocs dissenyat per Alimatic, proporciona un gran servei al balanç puntual i precís de costos de fabricació.

Alimatic subministra equips individuals de la seva pròpia fabricació, així com equips separats de les seves empreses col·laboradores. No obstant la gran força de Alimatic rau essencialment en la capacitat per al disseny, fabricació i muntatge d'instal·lacions importants i complexes, completes i claus en mà a tot Europa, Amèrica Central i Sud-amèrica.

Imagen

Caufar

Caufar ven i instal instal·lacions centralitzades, però també subministra equips per separat. En concret, comercialitza a Espanya alimentadors monofàsics, alimentadors trifàsics, instal·lacions centralitzades, dosificadors volumètrics, dosificadors gravimètrics, mescladors fons pla i mescladors mecànics de les marques SB Plastics Machinery, Ferlin, Caufar i Virginio Nastri.

Un dels equips més nous en la seva oferta és el deshumidificador DB / N 104. Causa de les seves dimensions reduïdes, el deshumidificador DB / N 104 de tamisos moleculars monoturbina-doble torre té una sèrie de solucions avançades que permeten la deshumidificació de materials molt hidroscópicos amb elevat rendiment. Algunes de les característiques més destacades són

  • Òptima solució per instal·lació sobre injectores de baix tonatge.
  • Tractament de tots els materials hidroscópicos per assolir un nivell d'humitat residual molt baix abans de la transformació.
  • Baix consum d'energia
  • Dimensions reduïdes.
  • Excel lent punt de rosada: -35 º C
  • Control amb microprocessador d'elevada precisió.
  • Alarma visual amb LED bicolor.
  • Flux d'aire constant garantit amb turbina de procés d'elevada pressió.
  • Acoblament amb tremuges sèrie HB / N de 30 i 60 litres aïllades.
  • Fàcil neteja de la tremuja per mitjà de pràctic desenganxament del con interior.
Imagen

Centrotécnica

Centrotécnica comercialitza tot tipus d'alimentadors pneumàtics, tant autònoms com per a sistemes d'alimentació centralitzada, des de petites produccions per injectores petites, fins a grans instal·lacions d'extrusió on els consums de material es calculen en tones. Els sistemes de mescla disponibles en la seva gamma de subministraments van des dels senzills mescladors mecànics sobre tremuja, fins a complexos sistemes per a aplicacions industrials de fabricació de matèries primeres.

La principal marca a la qual representa en exclusiva pel mercat espanyol és Sysmetric, un especialista d'origen americà-israelià en tot tipus de sistemes d'alimentació, barreja, pesatge i dosificació de materials i proveïdor habitual dels principals transformadors a tot el món.

Els sistemes de dosificació de la signatura Israeliana Sysmetric són vàlids tant per a aplicacions d'extrusió i emmotllament per injecció.

El dosificador gravimètric sobre tremuja Gravicolor permet una instal lació sobre la pròpia màquina, i compta amb un programari de supervisió a través d'un PC. Basat en la tecnologia de "pèrdua de pes", l'equip pot ser manejat com un canal addicional en el cas de tenir diverses unitats de dosificació. Per a més facilitat d'utilització un carregador de material tipus Venturi està integrat encara pot instal·lar un carregador de tremuja model S160 i connexió amb el sistema central de buit (alimentació centralitzada).

Apropiat per grànuls o pols, el model Beltcolor és un altre dosificador gravimètric però de banda (petita cinta transportadora) amb el seu sistema Venturi de transport que permet carregar el material a la seva tremuja de forma automàtica.

El principal avantatge d'aquest tipus de dosificadors gravimètrics és la seva reduïda grandària (similar a un dosificador volumètric), màxima precisió i constància en la dosificació (fins a 1 grànul de material), estalvi de colorant i ràpida amortització de la inversió, cost reduït, facilitat de desmuntatge per neteja o canvi de color i màxima durada del conjunt gràcies a la utilització exclusivament dels millors materials i components.

D'altra banda, els sistemes d'alimentació centralitzada de Sysmetric, es componen d'unitats de subministrament i un sistema central de buit que permeten de manera automàtica treballar amb 8 línies de buit i 32 carregadors de tremuja per línia. Cada entrada dels carregadors està connectada al PLC el que facilita la detecció de problemes i errors.

El sistema central pot també controlar directament els carregadors o sincronitzar els requeriments de buit de les unitats de dosificació.

Aquesta empresa inicia el treball amb els seus clients en un assessorament tècnic per analitzar les veritables necessitats. Estudia posteriorment l'aplicació més adequada, realitza els càlculs i disseny pertinents i, un cop acceptada pel client la seva proposta, realitza tota la instal lació, sigui d'equips autònoms individuals o d'una complexa instal lació centralitzada; lliurada claus en mà.

Dosificació i transport de materials  Sysmetric
Dosificació i transport de materials

Sysmetric

Coscollola

Coscollola Comercial subministra carregadors i mescladors, tant volumètrics com gravimètrics de la marca Motane.

Els equips gravimètrics de dosificació i mescla Gravicolor de Motane són aptes per a injecció, bufat i extrusió. Motane és una empresa que es presenta a si mateixa com a sòcia a tot el món en la manipulació del material en processos de la indústria del plàstic.

Coscollola Comercial / Motane subministren tant equips individuals per separat, com instal·lacions completes d'alimentació centralitzada.

Imagen

Equipaments J. Puchades

Equipaments J. Puchades subministra una completa gamma d'alimentadors, tant monofàsics com trifàsics, que van des dels 100 kg / h fins als 1000 kg / h. A més també disposa d'alimentadors mecànics de cargol i el mini-alimentador electropneumàtic amb una capacitat de fins a 200 kg / h, que aporta també la gran avantatge que no necessita manteniment ja que treballa sense motor i fa el procés mitjançant efecte Venturi. També disposa d'alimentadors monofàsics d'ocasió completament revisats ia uns preus interessants.

Aquesta empresa és distribuïdora des de fa més d'una dècada de la signatura PGV. Els seus alimentadors es caracteritzen per una alta qualitat i fiabilitat. D'altra banda, té la nostra pròpia gamma d'alimentadors monofàsics i trifàsics i el mini-alimentador JPV.

Una de les principals novetats és l'alimentador WSAL-900g. Les característiques més destacades d'aquesta gamma d'alimentadors són: amb un sol equip es poden alimentar dues màquines (disposa de dues tremuges), potència 3CV, motor trifàsic a 380 V, rendiment per tremuja: 300 kg / h, volum per tremuja: 10 / 15 litres, 4 rodes per desplaçament, inclou 12 metres de tub i llances, dimensions 500x400x720 mm., pes de l'equip 66 k, dimensions de cada tremuja receptora 280x340430 mm., inclou neteja de filtre i alarma manca de material, tensió: 380 VIII + T.

Una altra novetat és l'alimentador WSAL-7, 5 trifàsic amb una turbina de 7,5 CV capaç d'elevar fins a 1000 kg de material a 6 mts., Aquest tipus d'alimentador és ideal per extrusora de gran capacitat.

Destaca el sistema "Renove" aplicat als alimentadors monofàsics. Consisteix en la substitució de l'alimentador monofàsic per una trifàsic de major capacitat, donant-li al client un valor residual pel seu alimentador, de manera que s'aconsegueix un preu excepcional per un alimentador nou trifàsic de major capacitat.

Imagen

Equipar

Equip proporciona al mercat espanyol tant equips individuals com instal·lacions completes d'alimentació centralitzada (sitges, transport, dosificació, deshumidificació, etc.). L'empresa es fa responsable no només de la venda, sinó també de l'assessorament, dimensionament, muntatge i posada en marxa final al client i per descomptat, el manteniment.

En el camp de l'alimentació subministra carregadors independents per sistema Venturi, per aspiració (monofàsics i trifàsics) i instal·lacions d'alimentació centralitzada completes. També ofereix una línia d'alimentadors mecànics flexibles molt utilitzada per a transport de productes pulverulents per a la indústria del plàstic (PVC, triturats, baquelita, etc.), Química (carbonats, altres, etc.) I alimentària (cacau, sucres, etc.).

Per a la dosificació ofereix equips volumètrics individuals i multicomponents per a muntatge sobre màquina o al seu costat. També compta amb conjunts de dosificació gravimètrica de 2 a 6 components i dosificadors especials volumètrics per a productes de mala fluïdesa, tot això dels fabricants Moretto SpA (Itàlia) i Equiptec (França).

Segons explica Joan García, director comercial d'equips a Plàstics Universals, les novetats en dosificació han estat, per baix, la incorporació de l'equip volumètric DPM amb el sistema Rotopulse per a produccions de microbatch de 0,2 a 0,5 per cent sobre màquines de 5-10 kg / h de producció total. Per sobre hi ha l'evolució del dosificador gravimètric DGM800 (1.700 kg / h) que permet treballar amb 8 components.

En alimentació s'ha ampliat, millorat i renovat tot el sistema supervisió Mowis de Moretto per a control i visualització de paràmetres de tots els elements que poden compondre una instal lació centralitzada: bombes d'aspiració, filtres, carregadors, deshumidificadors, dosificadors gravimètrics, etc. i facilitar el manteniment programat i el maneig final de l'usuari.

Imagen

Helmut Roegele

Helmut Roegele disposa de diversos equips de la marca Koch (Werner Koch Maschinentechnik GmbH) orientats tant a injecció com a extrusió. En la seva oferta es troben més de 50 models d'alimentadors pneumàtics individuals amb capacitat de dipòsit fins a 0,5 kg fins a 15 0kg, amb motors monofàsics i trifàsics des de 0,8 kW fins a 11 kW i rendiments fins a 1.800 kg / h sobre canonades des de 30 a 80 mm de diàmetre. També compta amb més de 30 models de dosificadors volumètrics per recambra horitzontal amb precisió de + / -0,15 per cent per rendiments entre 0,5 kg / h fins a 800 kg / h amb motors AC, DC i per passos, de 2 W a 370 W per operació individual o en conjunt i capacitat de fins a 8 dosificadors per estació mescladora els dipòsits de 1,8 litres fins a 1.800 litres de capacitat tenen mescladors de barra o pales, horitzontals o verticals, moguts per motors trifàsics entre 3 W i 370 W.

A més, ofereix al mercat cinc models diferents de dosificadors gravimètrics fins a 8 components amb rendiments des de 12 kg / h fins a 1800 kg / hi pesatge per lots de 0,5 kg a 3 kg amb precisió de + / -0,1% des dosificadors de corró o de comporta

Helmut Roegele subministra solucions personalitzades per a cada client, des de l'equip estàndard d'alimentació individual fins a sistemes complexos-clau en mà-d'emmagatzematge, transport, tractament de les matèries primeres, dosificació i barreja, per a cada màquina, amb capacitat de gestió remota via PC . També ofereix una variada gamma de deshumidificadors d'alt rendiment i estalvi energètic amb control intel ligent centralitzat així com unitats portàtils o fixes, per a aplicacions puntuals.

Imagen

Luis

Luiso, SL comercialitza tots els equips necessaris per a l'alimentació (tant centralitzada com individual) de material plàstic en gransa: Equips de buit, contenidors de material, centrals de distribució de material (tant manuals com automàtiques), elements auxiliars de la instal·lació (valvuleria, tubs, Racordatge, etc.). Es caracteritza per la seva capacitat per proposar, dissenyar, projectar i instal lar solucions integrals en el camp del transport i la dosificació.

Així mateix, comercialitza equips per a la dosificació de materials plàstics en gransa, l'aportació de colorants i d'additius. La seva gamma inclou sistemes volumètrics i gravimètrics des pocs g / h fins a 1500 kg / h tots això de la marca Piove

Com a novetat referida als sistemes d'alimentació compta amb el sistema de programari Winfeeding, el qual no només permet la gestió del sistema d'alimentació des de l'estació de treball desitjada, sinó que permet integrar la gestió del sistema de transport de materials dins del sistema informàtic, des dels sitges fins el material transformat.

Les bases de dades de proveïdors, materials disponibles i utilitzats, i usuaris, així com la utilització de sistemes de distribució automàtica o manual codificada, permeten minimitzar els errors i optimitzar els constants canvis en la producció

Pel que fa als sistemes de dosificació podem destacar d'una banda la nova sèrie de dosificadors volumètrics MDP2, dels quals, el seu ús senzill i intuïtiu es revela com una gran virtut, mantenint intactes els nivells de precisió i repetitivitat heretats de la sèrie anterior.

Els dosificadors gravimètrics desenvolupats per al sector de l'extrusió MXP (tant de film, com tub) combinen la preparació d'un batch de dosificació amb la tecnologia de "pèrdua de pes", la qual cosa ens proporciona una altíssima precisió en la barreja, que no es veu afectada per la diferent granulometria o densitat aparent dels materials.

Imagen

Polymerland Guzmán

Polymerland Guzmán subministra alimentadors monofàsics i trifàsics, alimentadors efecte Venturi, alimentadors amb cargol, alimentació forçada, dosificadors volumètrics i gravimètrics i mescladors verticals amb cargol de la marca italiana Main Tech Es poden destacar els alimentadors monofàsics ASM i trifàsics AST, indicats per al transport de gransa i pols. Els recipients de material són d'acer inoxidable, amb capacitat de 5 a 100 litres, tots ells equipats amb un sistema de control Main Tech per a totes les opcions, incloent ajust fàcil de paràmetres, alarmes de desgast, alarmes de falta de material. A més, aquest quadre electrònic inclou el control per la vàlvula proporcional VP, recomanada per a una aspiració alternativa de verge i recuperat. La construcció de la VP és en acer inoxidable. Incorpora canonades reversibles per a entrada de material i juntes de segellat perfectes amb alta resistència al desgast i l'esquinçament.

La sèrie de dosificadors volumètrics LDM s'ha completat recentment. Es poden emprar també en la indústria farmacèutica, química i d'alimentació. La mecànica és absolutament lineal, són nets, fermament ajustats i basats en conceptes de seguretat i màximes facilitats d'inspecció. El cos principal, construït en termoplàstic, està inclinat per reduir la caiguda accidental de grànuls causat per vibracions. Inclou diversos eixos de dosificació en acer inoxidable, tots intercanviables, amb un cilindre de Teflon antiadherent, que permeten al client aconseguir les capacitats requerides (des 0,08-50 kg / h). El motor sense escombretes no necessita manteniment: el seu parell constant garanteix repetibilitat i precisió per a tot el rang de velocitats, fins i tot quan canvien les característiques del masterbatch.

Però, realment la més rellevant innovació en el dosificat volumètric és la del control "Easy Dosing" (Fàcil Dosificació). La seva funció és guiar l'operari arrencant la màquina, donant la possibilitat de treballar en tres maneres diferents: manual, semiautomàtic i automàtic. Només es requereixen uns pocs paràmetres, com pes i percentatge de masterbatch, es calibra automàticament i ajusta el treball del dosificador. Representa una guia eficaç per a l'operari que li permet realitzar ràpidament canvis de color, selecció o creació de receptes.

Main Tech completa la seva proposta amb equips complementaris i accessoris, aplicacions per a transport, dosificat i assecat de pols, assecat i cristalització de PET i sistemes de discos òptics. A més, Main Tech posa a disposició del client un departament d'enginyeria qualificat creant les solucions més adequades per a cada sol·licitud, sistemes d'alimentació centralitzada i instal·lacions d'assecatge.

Polymerland també realitza instal·lacions completes d'alimentació centralitzada.

Imagen

Massa-Transplast

Massa-Transplast subministra equips d'alimentació individual tant mecànic com pneumàtic, i instal·lacions d'alimentació pneumàtica centralitzada. Realitza instal·lacions completes d'alimentació centralitzada i, en el cas dels equips de dosificació gravimètrica i barreja, és distribuïdor de la marca Enginplast.

Un dels productes més destacables en l'oferta de l'empresa Massa és el sistema de dosificació gravimètrica per suma de pes sèrie CWS 3001. Aquesta sèrie de dosificadors gravimètrics de fàcil instal lació i ús, pot instal·lar-se a totes les línies d'extrusió, màquines de bufat i premses d'injecció, per dosificar gravimètricament i barrejar fins a un màxim de 6 components (polímers en grànuls, masterbatch, deixalles triturats amb PSA > 0,25 kg./dm3). El dosificador gravimètric pot instal·lar directament sobre la màquina de procediment substituint la tremuja de càrrega, o bé a terra parell alimentar simultàniament una o diverses màquines.

El sistema gravimètric de la sèrie CWS 3001 consta d'una única balança per dosificació per augment de pes que uneix eficiència i precisió a una gran senzillesa d'ús. Cada component és dosificat a través de vàlvules o dosificadors segons el percentatge de dosificació i les característiques del material a dosificar. Els sistemes de dosificació de la sèrie CWS 3001 estan dotats d'un programari especial que permet assolir amb precisió els valors de dosificació establerts, mitjançant un procés d'aprenentatge dinàmic dels paràmetres de dosificació. Els components són dosificats individualment en un dipòsit de pesatge suportat per una cèl lula de càrrega. Al final del cicle de pesatge el batch es descarrega sobre el mesclador. Aquest cicle és controlat per un sensor de nivell col·locat a l'interior de la cambra de mescla.

Massa Transplast realitza, després d'un estudi personalitzat, serveis d'alimentació pneumàtica centralitzada per automatitzar tots els processos de manutenció de la matèria primera en la indústria transformadora de plàstics.

Aquestes instal·lacions abasten des de l'emmagatzematge de la matèria primera en sitges fins a la distribució de les mateixes a les diferents màquines de transformació, integrant totes les funcions complementàries.

Les sitges d'emmagatzematge es construeixen a mida per adaptar-se a les necessitats de cada client. Poden incorporar sistemes precisos de control de material, el que permet un control d'estoc immediat.

Les instal·lacions d'alimentació pneumàtica centralitzada permeten alimentar qualsevol màquina de transformació amb qualsevol producte en tot moment.

Aquestes instal·lacions integren totes les funcions complementàries necessàries com la deshumidificació i assecat, la dosificació tant volumètrica com gravimètrica, la recuperació i reciclatge dels diferents materials.

Imagen

Maquinària Termo Plàstic, S.L.

MTP ofereix al mercat equips i instal·lacions completes. Subministra alimentadors monofàsics i trifàsics - instal·lacions centralitzades i alimentació gravimètrica de la marca Degà

El model gravimètric GDM és un dosificador gravimètric especialment adequat per a màquines d'injecció, bufadores i extrusores, a més de la indústria alimentària per a màquines de farciment i confeccionadores de materials granulats o farina.

La robusta estructura inoxidable de la màquina i l'especial programari permeten la instal lació també sobre màquines amb vibracions controlades.

Els obturadors que dosifiquen el material són obturadors basculants comandats per cilindres pneumàtics. No hi ha cap part mecànica en desplaçament superposat que pugui engarrotar pel contacte amb la pols o el grànul.

Qualsevol material emmagatzemat en les tremuges, en obrir-se l'obturador de la tremuja central pesada, obre l'obturador següent quan arriba al pes desitjat, fins a completar tota la seqüència Els additius que han de dosificar en quantitats mínimes són subministrats a dosificadors de cargol, que inserits en el sistema i comandats pel control central vessen cada vegada el material a la tremuja pesada.

En finalitzar la seqüència la tremuja pesada s'obre i el material cau en el mesclador corresponent, de notable capacitat de manera que els material dosificats abans d'entrar en producció són acuradament barrejats i homogeneïtzats per obtenir fins i tot en els gruixos més subtils la màxima dispersió de tots els components dosificats.

Imagen

Protecnos

Protecnos és representant oficial per a Espanya de la marca Shini, especialista en la fabricació d'equips perifèrics per a màquines d'injecció. Ofereix una àmplia oferta d'equips, com assecadors, deshumidificadors, alimentadors, dosificadors, mescladors, temperadors, refrigeradors, molins i ciclons. Subministra equips per separat i realitza instal·lacions completes d'alimentació centralitzada.

De la seva gamma d'alimentadors destaquen els nous models de disseny europeu de la Sèrie SAL-U, que incorporen millores significatives que proporcionen funcionalitat, adaptabilitat i facilitat d'ús. Incorpora tremuja d'acer que no permet la contaminació del material i disminueix els nivells de soroll, a més d'un panell de control intercanviable. Amb capacitat de càrrega des de 1,5 l fins a 12 l.

Seguint amb els alimentadors, es poden citar també els de la sèrie VL, que funciona per aire pressuritzat, generant un buit per a transportar el material plàstics; pressió atmosfèrica al voltant de 5-6 kgf/cm3, en forma ràpida, silenciosa i no contaminant per el medi ambient. El seu disseny europeu, és compacte, lleuger, permet una ràpida instal lació, fàcil d'operar i netejar. Amb base d'acer que assegura la no contaminació del material. Es fabriquen sota la llicència de Autol Inc (EUA.).

En barrejat es pot destacar la sèrie SPV de vàlvules proporcionals, que funciona per aire d'alta pressió, amb capacitat de càrrega des de 350 kg / ha 550 kg / h. Ofereix una manera simple, econòmica i molt exacta de barrejar material verge i reciclat. El seu panell de control cronòmetre digital, permet assignar temps de càrrega per tipus de material. Es connecta fàcilment al carregador o la màquina.

Un altre producte interessant són els dosificadors volumètrics de la sèrie SCM, utilitzats per barrejar proporcionalment material verge, reciclat i additius. Funciona a través d'un motor amb un eix dosificador, controlant la rotació per mitjà d'un microprocessador d'alta precisió que dosifica amb una exactitud de ± 1%, reducció de 30:1 o 75:1. El diàmetre de l'eix dosificador es pot ajustar als requeriments, oferint en tots els seus models l'opció de diàmetres de 12, 14 o 16mm, oferint sis models amb rendiment des de 0, 1 a 38 kg / h amb l'alternativa de dosificar dos colors, de requerir-se.

D'altra banda, la sèrie SGB de mescladors gravimètrics, permet una barreja precisa de diversos tipus de materials i pot ser utilitzada en màquines d'injecció, extrusió i bufat.

Pel que fa a la sèrie SVM-U de mescladors verticals, corresponen a l'últim model de mescladors desenvolupat per Shini. Utilitzen un eix en un cilindre vertical muntat al centre del mesclador. El procés de mescla del material es realitza en un curt temps, estalviant energia. La càmera de barreja està feta d'acer i no permet la contaminació del material. En aquesta sèrie s'ofereixen tres models amb capacitat de 80 a 300 litres.

foto

Empreses o entitats relacionades

Alboex Periféricos, S.L.
Alimatic, S.L.
Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Coscollola Cial, S.L.
Equiper, S.L.
Guzmán Polymers, S.L.U.
Maquinaria Termo Plásticos, S.L.
Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis