Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Talleres Maugo: matriceros y estampadores
Poques empreses ofereixen un servei integral de matriceria i estampació com el d'aquesta empresa

Tallers Maugo: matricers i estampadors

15/06/2006
Tallers Maugo és una empresa que porta ja 30 anys en el sector de la construcció de matrius i utillatges i en la fabricació d'estampacions metàl·liques. La més recent notícia provinent d'aquesta empresa tarragonina és el nomenament de Jordi Migó com a director general, però destaca també la confiança en el futur de la companyia, que no descarta la possibilitat d'obrir una nova fàbrica a algun país de l'Est.
Imagen
Fundada el 1976, Tallers Maugo és una empresa familiar que està especialitzada en la construcció de matrius i utillatges, així com en la fabricació d'estampacions metàl·liques. El seu central es troba a Valls (Tarragona) i disposa d'unes instal·lacions de 8.000 metres quadrats.

La companyia es caracteritza per incorporar rigorosos criteris de verificació de la matèria primera i el producte resultant, al llarg de tot el procés de fabricació. El 2003 va obtenir la ISO 9001:2000 d'Aenor.

Actualment factura 13 milions d'euros i compta amb un centenar d'empleats. La Direcció General ha estat objecte d'un relleu recentment, passant a mans de la segona generació en la figura de Jordi Migó. Rafael Migó, un dels socis fundadors, és l'actual president.

L'empresa es centra en dues activitats principals. La matriceria (amb l'estudi, projecte i construcció de matrius i utillatges) i l'estampació metàl lica, amb diverses especialitats dins del que és la deformació de xapa, com les següents:

  • estampació, encunyat, embotició i doblat
  • punxonat
  • soldadures
  • acabats superficials
  • acoblats i muntatges

Els sectors per als quals opera són principalment automoció, electricitat, electrònica, petit electrodomèstic, parament de la llar, mobiliari d'oficina i sector agropecuari. Entre els seus principals clients ens trobem amb empreses com BSH Balay, Calsonic Kansei, Fico Cables, Fico Triad, Frape Behr, Group Schneider Electric, Group SEB Moulinex i Valeo.

Imagen

Aspectes diferencials

Segons informa l'empresa, només un 15 per cent de les empreses espanyoles ofereixen un servei integral d'estampació i matriceria similar al de Maugo. Aquesta empresa sempre ha apostat per la innovació, amb un departament de R + D que aporta solucions i millores als projectes dels clients. El 17 per cent de la seva facturació prové de l'exportació, principalment a França i Polònia. Maugo preveu que el percentatge augmenti en els propers anys, possiblement obrint una fàbrica en un país de l'Est.
Imagen

Relleu generacional

Jordi Migó ha estat nomenat recentment director general de Tallers Maugo. Migó, que ostentava des de fa catorze anys la Direcció Comercial de l'empresa familiar, assumeix d'aquesta manera la responsabilitat de potenciar una empresa de referència en el sector.

Amb aquest nomenament es produeix el primer relleu generacional des de la fundació de Maugo el 1976, sense renunciar a l'estil que ja té la companyia. Amb aquesta finalitat, per Migó, "l'objectiu a curt termini que ens plantegem és millorar el nostre servei i per a això modernitzarem encara més el sistema de producció, així com el nostre departament de R + D, però conservant la nostra filosofia de

treball de qualitat de tota la vida ".

Rafael Migó, un dels fundadors de Maugo, seguirà com a president, centrant-se exclusivament en tasques estratègiques i d'expansió dins del grup.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis