Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a General valora su paso por FIMA como productivo y beneficioso
La signatura de La Rioja va presentar el nebulitzador de canó-mixt, modelo CA-C4, capaç de realitzar tractaments tant de baix com d'alt volum

General valora el seu pas per FIMA com a productiu i beneficiós

Redacció Interempresas01/03/2012

1 de març de 2012

La marca General Agrícola va causar sensació entre els assistents a FIMA 2012 amb els seus innovadors productes i dissenys que busquen economitzar i rendibilitzar el sector agrícola. Molts dels visitants a la fira es van apropar pel stand de General Agrícola, en què la marca de La Rioja va destacar per l'atractiu dels seus nous models, amb productes innovadors i eficients per a la 'nova ressò-agricultura'.
Dins dels productes presentats en aquesta edició per General, es troba el nebulitzador de canó-mixt, modelo CA-C4, capaç de realitzar tractaments tant de baix com d'alt volum segons les necessitats de l'agricultor. Aquesta màquina està dissenyada per realitzar tractaments invertits en diversitat de plantacions, sobretot de grans cítrics. Una altra de les màquines que General Agrícola va presentar com a novetat en FIMA 2012 per a aquest tipus de cultiu va ser el denominat atomizador model 'Citrus', dotat d'un grup d'aire de gran rendiment amb sortida d'aire bicanal.
Stand de General Agrícola en FIMA 2012
Stand de General Agrícola en FIMA 2012.
També van tenir el seu particular interès els trituradores de tipus reversible, tals com el triturador reversible per l'olivar, i els trituradores especial vinya, també disponibles amb sistema reversible. Aquestes màquines compten amb un sistema innovador de picat per molí, dotats amb tecnologia de sistema acte-neteja de l'alimentador hidràulic.

Un altre dels grans protagonistes en el stand de General va ser la sèrie denominada 'Vanguard'. La sèrie de polietilè de la marca General, amb els seus innovadors panells davanters, multifuncionales, amb sistema Uni-Select, va atreure l'atenció del personal assistent i va recopilar infinitat de preguntes de diversos visitants i curiosos que van assistir al saló.

El nebulitzador de canó-mixt CA-C4 va ser un dels grans protagonistes del stand
El nebulitzador de canó-mixt CA-C4 va ser un dels grans protagonistes del stand.
Des de General Agrícola es considera que FIMA 2012 donarà una empenta a totes les empreses del sector agrícola a Espanya, i als milers d'agricultors amb els quals explica el nostre país. En ella s'han pogut apreciar productes que faran l'agricultura espanyola més rendible, eficient, econòmica i respectuosa amb el medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Componentes Agrícolas General, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades