Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Massey Ferguson y Valtra premiadas por el sistema SCR de segunda generación
Pavelló 6, carrer D

Massey Ferguson i Valtra premiades pel sistema SCR de segona generació

Redacció Interempresas27/01/2012

27 de gener de 2012

Massey Ferguson i Valtra, ambdues marques del grup AGCO, arriben a Saragossa amb un premi sota el braç. El reconeixement pel sistema SCR (Reducció Catalítica Selectiva) de 2ª generació en els motors AGCO SISU Power i3 dels tractors MF 7600 i Valtra N163 significa un pas més en la innovació a la recerca de la sostenibilitat alhora que s'estalvia combustible.
La tecnologia AGCO i3 SCR permet als motors AGCO SISU Power i3 respectar els límits d'emissions fixats per l'actual normativa d'emissions europea Fase 3b, però a diferència d'altres sistemes, permet una reducció en el consum de gasoil d'un 5-10%.

Els components principals del sistema són:

- Tanc de l'additiu AdBlue, solució aquosa d'urea que es polvoritza en els gasos de fuita per reduir les emissions contaminants de NOx.

- Bomba inyectora i injector-dosificador d'AdBlue, responsables de polvoritzar la dosi necessària d'AdBlue en els gasos de fuita.

- Sensors de temperatura i NOx, que manen informació al sistema ECU SISU TRONIC per controlar el nivell d'emissions de NOx i protegir al sistema d'elevades temperatures.

- Catalitzador DOC: permet una primera oxidació dels gasos de fuita gràcies al seu nucli de platí. Aquest component serà imprescindible per complir la propera normativa d'emissions Fase 4 i constitueix un avanç tecnològic que no comparteixen tots els sistemes SCR actuals.

- Catalitzador SCR: recobert de vanadi és el responsable de la transformació dels compostos de nitrogen contaminants en nitrogen i aigua.

- ECU AGCO SISU Tronic: centraleta del motor que controla la injecció d'AdBlue i de gasoil.

Sistema SCR de 2ª generació en motor AGCO SISU Power
Sistema SCR de 2ª generació en motor AGCO SISU Power.
La combustió aire-gasoil del motor és més perfecta al no haver d'introduir gasos de fuita en els cilindres, reduint-se d'aquesta manera el consum
Els gasos de fuita surten pel col·lector de fuita travessant el DOC on té lloc el primer tractament d'oxidació, després són polvoritzats amb una determinada dosi d'AdBlue i travessen el catalitzador SCR on es produeix el següent tractament de gasos de fuita. El resultat d'aquest procés són unes emissions més netes que compleixen amb la normativa vigent.

La combustió aire-gasoil del motor és més perfecta al no haver d'introduir gasos de fuita en els cilindres, reduint-se d'aquesta manera el consum. La introducció del component DOC permet reduir la grandària del sistema SCR, en fer-ho més eficient, i reduint-se a més pudors pròpies dels motors diésel.

La sèrie MF 7600 (esq.) i la N163 de Valtra (der.) munten el nou sistema SCR de 2º generació premiat en FIMA
La sèrie MF 7600 (esq.) i la N163 de Valtra (der.) munten el nou sistema SCR de 2º generació premiat en FIMA.
La introducció del catalitzador DOC, els 4 anys d'experiència en SCR (introduït en el 2008 en la Seriï S de Valtra i 8600 de Massey Fergusson) i l'avançat desenvolupament de la nostra electrònica ens permet aconseguir una reducció excel·lent en el consum que marca la diferència pel que fa a altres competidors.

Empreses o entitats relacionades

Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.)
Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades