Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Krone lanza 'Ultima', la primera rotoempacadora-encintadora non-stop

Krone llança 'Ultima', la primera rotoempacadora-encintadora senar-stop

17/10/2011

17 d'octubre de 2011

Representant un gran avanç en la tecnologia de rotoempacadoras, Krone Ultima és la primera empacadora-encintadora que funciona de forma totalment automàtica i sense parades. Això significa que la màquina se segueix movent durant els cicles d'empacat, lligat, descàrrega i encintat. Aquesta gran innovació ha permès a Krone, marca distribuïda a Espanya per Deltacinco, ser guardonada amb una Medalla d'Or DLG, que li serà lliurada en Agritechnica. Els assajos en camp han demostrat que Krone Ultima aconsegueix un rendiment en treball fins a un 50% major que els models tradicionals.

El funcionament de la màquina és el següent: el material s'acumula dins de la càmera d'alimentació mentre el procés de lligat amb malla està en marxa. La càmera d'alimentació té una cinta d'alimentació en la part superior i una en la part inferior. La forma variable de la càmera d'alimentació significa que també serveix com una pre-càmera de compressió. Pre-càmera de compressió, càmera de premsatge semi-variable i el sistema de gestió tractor-màquina es combinen per proporcionar treball ràpid i una alta densitat de pacas. Una altra nova característica és la distància al sòl superior de la càmera d'empacat, la qual cosa permet a la paca caure directament en la taula d'encintat –un altre detall que accelera el cicle empacat-encintat.

Imagen
Krone ha aconseguit aquest salt qualitatiu en la tecnologia de rotoempacadoras mitjançant la combinació d'una sèrie d'innovacions individuals, com la càmera semi-variable, que es va adjudicar la medalla d'or DLG en 2007. Un altre factor crucial és el Tractor Implement Management (TIM), el qual permet a l'empacadora comunicar-se amb el tractor a través d'Isobus, permetent a l'operador adaptar la velocitat del tractor de forma automàtica a la càrrega en l'empacadora i evitar les sobrecàrregues, així com garantir que l'empacadora pot realitzar un nombre suficient de rotacions per aconseguir densitats màximes.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades