Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agco invade París
La multinacional mostra en la fira Avenc 2009 les múltiples novetats de les seves marques

Agco envaeix París

Redacció Interempresas09/03/2009

9 de març de 2009

Agco va realitzar un desplegament gairebé militar en terres parisenques: un exèrcit de tractors i equips agrícoles de les seves marques Massey Ferguson, Fendt i Valtra van ocupar el saló Avenc 2009, entre el 22 i el 26 de febrer. El colossal stand de la multinacional, un dels més visitats del certamen, va servir d'aparador per a les principals novetats de les signatures, moltes d'elles premiades en Avenc i en altres salons internacionals.

Fendt

Fendt va presentar tota la seva línia de tractors i màquines de recollida que s'ofereixen a França en el seu estand de gairebé 1.500 metres quadrats. Així, els visitants van tenir l'oportunitat d'arribar a conèixer de prop tota la línia de producte, començant amb les gammes Vario, continuant amb els carregadors frontals Càrrec i finalitzant amb la maquinària de collita. La visita es va desenvolupar sota el lema 'Eficiència i rendibilitat amb els productes Fendt' i comprenia 10 etapes. Entre els temes tractats van destacar el valor afegit d'una transmissió variable contínua, l'economia del combustible, així com tota la tecnologia present en la maquinària de collita. Ja que hi va haver molts visitants interessats, els empleats de Fendt França van estar molt ocupats tots els dies, guiant grups de tots els països d'Europa per l'estand per explicar-los la tecnologia Fendt al detall.

L'estand de Fendt va ser un dels més visitats
L'estand de Fendt va ser un dels més visitats.
Medalla de plata en Sima 2009

La signatura va rebre una medalla de plata en Sima 2009 per la nova gamma de tractors especialistes 200 Vario. La nova gamma 200 V, F i P va obtenir el guardó per la transmissió variable contínua Vari, la plataforma de la cabina i el nou concepte de control amb palanca monocomandament. Segons el jurat, format per experts i acadèmics, amb aquestes noves característiques, "Fendt ofereix confort de conducció i maneig, rendibilitat i seguretat per als tractors vinyaters i fruiters que fins ara només podien trobar-se en tractors grans". En total, es van presentar 154 novetats al premi a la innovació 2009. El jurat, compost per 15 experts de sis països, va premiar amb una medalla a 25 d'aquestes innovacions.

Maquinària de collita

Fendt ha realitzat en els últims anys adquisicions selectives de màquines clau per a conformar la seva maquinària de collita. D'aquesta manera, els agricultors i contractistes agrícoles ara tenen accés a una línia completa de màquines de qualitat a través d'un únic proveïdor. Igual que els tractors, les màquines de recollida Fendt estan dissenyades per oferir els més alts rendiments amb els mínims costos operatius i sempre amb la òptima qualitat Fendt. Els visitants van poder informar-se sobre models de recol entre 243 i 413 CV (Sèries L, C i P), així com sobre la gamma de rotoempacadoras Fendt.

Valtra

Valtra, companyia que pertany també al grup AGCO, va presentar les noves sèries de tractors Versu, Direct i S. Els models Versu de les sèries N i T presenten una transmissió Powershift en cinc escalonaments, mentre que els models Direct incorporen una transmissió continua. El disseny dels models Versu i Direct és propi de Valtra, estant altament automatitzats. La nova sèrie S al seu torn ofereix fins a 370 CV, que és un nou rècord per a un tractor agrícola europeu. Juntament amb altres models Valtra i el sistema de comandes 'a la carta', els nous models ofereixen als clients encara més possibilitats per a especificar el tractor ideal d'acord a les seves necessitats.

Els nous models Versu i Direct han estat elogiats per la seva facilitat de maneig, el que al seu torn augmenta la productivitat. La nova tecnologia de transmissió ofereix millors prestacions per a múltiples circumstàncies i una més àmplia gamma de tasques.

Els models Versu, Direct i la nova sèrie S són còmodes i de maneig senzill, gràcies a la disposició ergonòmica dels comandaments en el recolzabraços

Per exemple, la transmissió sense esglaonaments Direct és suau fins i tot en les condicions de clima extrem d'Escandinàvia, sent igual d'eficaç quan es treballa amb el sistema de conducció reversible TwinTrac. Amb la seva TDF proporcional a l'avanç, el tractor sense esglaonaments també es pot utilitzar per remolcs amb tracció. Els models Versu també ofereixen grans nivells de confort, com demostren els valors record de nivell sonor reduït aconseguits en assaigs oficials.

Els models Versu, Direct i la nova sèrie S són tots igual de còmodes i de maneig senzill, gràcies a la disposició ergonòmica dels comandaments en el recolzabraços. El revolucionari i patentat recolzabraços Valtra ofereix al conductor espai per moure's i canviar de posició. El suport integrat per a la nina facilita l'ús dels comandaments a alta velocitats i en superfícies amb sots. Gràcies als comandaments del recolzabraços és fàcil treballar en qualsevol direcció. Els comandaments de control reversible TwinTrac estan disponibles en tots els models Versu, Direct i sèrie S.

Valtra va mostrar els nous models Versu, Direct i la nova sèrie S
Valtra va mostrar els nous models Versu, Direct i la nova sèrie S.

Nova cabina de visibilitat lateral (SVC)

Valtra presentar també en Sima la nova cabina de visibilitat lateral (SVC), que presenta una única finestra sense pals en el costat dret i l'opció de parafangs extra-esvelts per a una millor visibilitat. Un renta-parabrises instal·lat a la finestra lateral manté la visibilitat en circumstàncies plujoses. Els treballadors en obres i serveis apreciaran les finestres laterals i posterior a poli-carbonat, el que protegeix el conductor de caigudes i projeccions d'objectes. La cabina SVC360, que ofereix una visibilitat única lateralment, per darrere i cap amunt, és fruit de la combinació de les característiques de la cabina SVC amb una cabina forestal. La visibilitat cap a enrere és particularment important en el treball forestal i retallant tanques en cunetes de carreteres.

La cabina SCV es va dissenyar pensant en les necessitats dels serveis de manteniment de carreteres. Els avantatges de la nova cabina queden patents especialment quan es treballa en el manteniment de carreteres i cunetes. No obstant, la cabina SCV és igualment ideal per a altres tipus de treballs. Quan es treballa en l'interior d'instal • lacions, per exemple en distribuir aliment i en repartir palla per al llit del bestiar, la visibilitat cap avall i als costats és essencial. La cabina SCV és també un avantatge quan es treballa en explotacions agrícoles o forestals que demanen excel lent visibilitat i protecció.

Massey Ferguson

Massey Ferguson va presentar una àmplia gamma de models, destacant els de la sèrie MF 8600, la cabina va ser premiada per la seva suspensió amb una Medalla d'Or a la innovació. Els jutges van afirmar que l'avançat sistema de suspensió de cabina OptiRide Plus, que s'instal de sèrie en tots els models amb especificació Excellence de la sèrie MF 8600, "representa un significatiu pas endavant en termes de confort de l'operador". Aquest és l'últim en una sèrie de prestigiosos premis europeus per a la sèrie MF 8600, entre els quals s'inclou el premi al tractor d'any 2009 a la recent fira EIMA d'Itàlia.

La medalla d'or també confirma "la posició de Massey Ferguson com a líder en disseny i tecnologia avançada de cabines"
Richard Markwell, vicepresident i director gerent, Massey Ferguson EAME i president director general (esquerra), i Martin Richenhagen, president...
Richard Markwell, vicepresident i director gerent, Massey Ferguson EAME i president director general (esquerra), i Martin Richenhagen, president, gerent i conseller delegat de AGCO Corporation, en el lliurament del premi.

"Aquest és un premi important per Massey Ferguson", va comentar Richard Markwell, vicepresident i director gerent, Massey Ferguson EAME i president director general. "És un reconeixement a les significatives innovacions que presenta la sèrie MF 8600, que va ser concebuda, desenvolupada i fabricada a la nostra fàbrica francesa de Beauvais. França és el major mercat europeu de maquinària agrícola i el segon més gran del món. Les instal·lacions fabrils de AGCO a Beauvais són les majors de França pel que fa a producció de tractors, i també els majors exportadors del país, amb el 85% de tota la producció destinat a tots els racons del món, "va afegir.

La medalla d'or també confirma "la posició de Massey Ferguson com a líder en disseny i tecnologia avançada de cabines". Va ser la primera marca a oferir nivells de soroll per sota de 70D (B) A i també va aconseguir un premi per la cabina suspesa en els models predecessors de la sèrie MF 8600. Laurent Blin, que va desenvolupar el sistema de suspensió OptiRide Plus, afirma que el confort de l'operador és un component clau per aconseguir la màxima productivitat dels tractors de la sèrie MF 8600.

Empreses o entitats relacionades

Agco Iberia, S.A.
Fendt - (Agco Iberia, S.A.)
Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.)
Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades