Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un elevador delantero de Valtra gana la medalla de plata a la Innovación en Agritechnica 2007
El nou model es connecta al bastidor del tractor mitjançant un pivot vertical

Un elevador davanter de Valtra guanya la medalla de plata a la Innovació en Agritechnica 2007

Redacció Interempreses04/01/2008

7 gener 2008

L'elevador frontal LHLINK de Valtra ha rebut la medalla de plata a la Innovació en la passada edició de Agritechnica 2007, a Hannover (Alemanya). Aquesta nova generació d'elevadors, amb una capacitat de 3,5 tones, es connecta al bastidor del tractor mitjançant un pivot vertical, permetent que aquest giri tot el necessari juntament amb les rodes davanteres o independentment d'aquestes.
LHLINK es connecta al bastidor del tractor mitjançant un pivot vertical
LHLINK es connecta al bastidor del tractor mitjançant un pivot vertical.

En el nou elevador davanter direccional LHLINK de Valtra, l'anivellament dels braços, un respecte de l'altre, es pot ajustar també verticalment. La capacitat del LHLINK de Valtra és de 3,5 tones.

Aquestes innovadores solucions tècniques proporcionen als braços de l'elevador un grau de llibertat considerablement més gran, fent molt més senzilla la connexió d'eines a la vegada que augmenten la seguretat.

Un elevador frontal que gira en relació a les rodes davanteres suposa un gran avantatge quan s'enganxen segadores o combinacions d'eines frontals i posteriors, per exemple. L'elevador davanter de Valtra pot girar una segadora en tota la seva amplada dins d'un radi de gir de 10 metres. Això és possible perquè el implement aplica la geometria de gir d'Ackermann, on una línia traçada des del implement creua a una línia traçada des de les rodes del darrere en el mateix punt que les línies traçades des de les rodes davanteres.

Amb quatre modes de control per l'ajust dels girs

Hi ha quatre maneres de control per a l'ajust dels girs de l'elevador davanter. En la primera manera, l'elevador davanter gira completament independent de les rodes davanteres. En el segon mode l'elevador davanter gira en relació a les rodes davanteres, i la relació entre l'angle de gir de l'elevador davanter i l'angle de gir de les rodes es pot ajustar infinitament. La resposta a la meitat del rang d'ajust és al 50 per cent, de manera que a un angle de gir de la direcció de 35 graus l'elevador davanter gira a 17,5 graus. A una relació 1:1 l'angle de gir de l'elevador frontal és igual que el de les rodes davanteres en tots els seus 35 graus de recorregut, que és el radi de gir màxim de l'elevador davanter en ambdues direccions.

En el tercer manera l'elevador davanter treballa en el mateix que en l'anterior, però la posició central de l'elevador davanter pot variar en ambdues direccions. El quart mod'està especialment dissenyat per treballar amb combinacions de segadores frontals i posteriors, possibilitant que l'elevador davanter giri encara més que les rodes davanteres.

Aquesta gamma d'ajustaments elimina els cavalcaments i ofereix un treball d'alta qualitat. El mateix principi de gir es pot aplicar al treball de màquines per a municipis amb implements tipus escombradores. Ja que les eines segueix el radi de gir del tractor es generen menys càrregues laterals en ell. L'elevador davanter flexible no restringeix en cap cas el funcionament de la TDF, ja que les juntes universals estan localitzades prop del punt de pilotatge.

La posició dels braços es pot ajustar hidràulicament un respecte de l'altre, moment en què es bloqueja de forma hidràulica. No hi ha cap barra de torsió entre els braços, la qual cosa estalvia espai. Els cilindres estan equipats amb sensors que transmeten la posició a la unitat de control electrònic.

L'elevador davanter Valtra LHLINK, dissenyat per a la sèrie N, ha estat desenvolupat al costat d'un dels proveïdors finlandesos més importants d'equipaments, LH Lift Oy, i amb Afcon Oy, una empresa de desenvolupament tecnològic agrícola i forestal.

Nou elevador davanter direccional Valtra LHLINK
Nou elevador davanter direccional Valtra LHLINK.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades