Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Claas se presenta en FIMA con todo su potencial para la cosecha y en tractores

Pavelló 7, stand A-B/5-10

Claas es presenta en FIMA amb tot el seu potencial per a la collita i en tractors

Redacció Interempresas28/01/2014

La multinacional alemanya acudeix a Saragossa apostant fort tant en collita, on és referent mundial, com també en tractors, espai en què ja s'està fent un buit important a nivell europeu. Les grans novetats en el stand de Claas so la recol·lectora híbrida Lexion 760 TT, les sèries de tractors Axion 800 i 900, a més de les importants innovacions en sistemes d'autoguiado. Dos premis 'Novetat Tècnica' tornen a avalar el gran treball en R+D dut a terme per Claas.

La Lexion 760 TT, una dels estels en el stand de Claas en FIMA, és una recol·lectora amb motor CAT C13 amb una potència màxima de 490 CV. Com a sistema de trilla posseeix el Claas APS, amb cilindre accelerador i precóncavo amb tres seccions amb pas de 10 mm, i cilindre accelerador tancat de vuit barres i còncau principal amb pas de 7/18 mm. En tractar-se d'una màquina híbrida, es combina la trilla tangencial anterior amb la separació axial posterior conformada per dos rotors de 4,20 m de longitud i un diàmetre de 445 m, amb variador continu dels mateixos en un rang de 350 a 1.050 rpm. La separació posseeix el sistema ‘Jet Stream’ on s'ha augmentat el graó entre el fons de preparació i el primer sedàs, donant aire a aquest espai a través d'un difusor específic per a aquesta zona, realitzant-se una prelimpieza exhaustiva que deixa el material al sedàs superior i inferior pràcticament net de material, augmentat l'eficiència de la superfície de separació.

Porta muntat com a element de rodadura Terratrac compost per dues rodes grans de tracció i dos corrons intermedis d'adaptació al sòl i subjecció de la banda de rodadura.

Imagen

cal destacar la seva picador-esparcidor radial. Està format per un picador amb 72 fulles i esparcidor de tamo, i tots dos aboquen el seu producte processat i/o picat sobre un ventilador radial amb possibilitat d'ajustar el tir cap als dos costats. A aquest dispositiu, se li ha instal·lat un sistema de control automàtic de tir de tamo en funció del vent o els pendents. Dues platines de metall, situades en el lateral de la màquina i en perpendicular amb vent transversal, s'inclinen per efecte del pendent o el vent, manant un senyal electrònic perquè l'esparcidor radial dirigeixi el doll de material en contra del pendent o del vent, de tal manera que s'escampa el material picat i tamo uniformement al llarg de l'amplària del tall. Aquesta novetat ha estat premiada com a ‘Novetat Tècnica’ pel jurat de FIMA 2014.

Para la sega, Claas presenta la segadora frontal amb nova barra de tall de 3 m d'amplària de treball, que presenta un perfil nou inferior que acumula una menor quantitat de sòl en superfícies adherents i que permet l'alleujament del material a través de les esquerdes en aquesta superfície. D'altra banda, tampoc falta el rasclet de nova generació Volto 800, compost per 6 rotors i 7 braços portapúas amb el nou sistema d'escampat Maxspread, que assegura un repartiment uniforme del farratge per tota l'amplària de l'implemento. L'amplària de treball és de 7,70 m.

La nova generació de tractors Axion no falta en FIMA

La sèrie 900 d'Axion es presenta per primera vegada en FIMA com la sèrie més gran de la família de tractor convencional de Claas, amb quatre models (920, 930, 940 i 950) i potències nominals des de 321 a 416 CV. Aquesta potència, proporcionada per motors de 6 cilindres FPT Cursor 9 de 8710 cc, és gestionada per una transmissió CVT amb una alta eficiència de la seva part mecànica i que permet tres maneres de conducció (automàtic, drivestick i manual), als quals la seva suma un control de creuer. La nova cabina de 4 pals permet una amplia visibilitat, i juntament amb la disposició dels comandaments i el sistema d'informació CEBIS de Claas a l'interior, més la suspensió mecànica independent a 4 punts, aporta un elevat nivell de confort a l'usuari.

La sèrie de tractors Axion 800 és la primera llançada al mercat que compleix amb la fase d'emissions Tier IV, utilitzant únicament la tecnologia SCR per reduir el nivell de contaminació. Consta de 4 models, entre els quals es troba el recentment guardonat ‘Tractor Of The Year 2014’, el model 850, que lliuren des de 208 a 253 CV de potència. La gestió de transmissió es realitza amb l'eficient i reconeguda caixa del canvi Hexashift, amb 4 gammes robotitzades i 6 velocitats sota parell en cadascuna de les gammes, que al costat de l'automatisme Hexactiv permeten una gestió automàtica de les marxes en funció del règim de càrrega del motor.

Imagen
Finalment, la nova generació Arion 500/600 consta de 7 models, el 530, 540 i 550 de 4 cilindres i amb potències nominals compreses entre 143 i 165 CV; i els models 620, 630, 640 i 650 de 155 a 175 CV. Una de les renovacions més importants en aquesta gamma es dóna en la nova cabina de 5 pals amb amplia visibilitat de 320º per la ubicació dels perfils.

Simular el maneig de recol·lectores i tractors des d'un PC

Altra de les grans novetats que ha rebut el reconeixement com a 'Novetat Tècnica' és el simulador online de Claas per al maneig de recol·lectores i tractors que permet per primera vegada recollir tota la varietat de comportaments dinàmics d'una màquina en diferents condicions a través d'una pantalla de PC. L'usuari pot treballar online simulant la gestió d'una complexa recol·lectora o tractor de forma independent dels temps reals d'ús.

foto

Empreses o entitats relacionades

Claas Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades