Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deltacinco muestra en FIMA el potencial de todas sus marcas representadas
Pavelló 8, stand C-G/11-20

Deltacinco mostra en FIMA el potencial de totes les seves marques representades

Redacció Interempresas09/01/2014

Krone, Amazone i Tanco tornen a cobrar una vegada més un mererecido protagonisme en FIMA, i ho fa gràcies a Deltacinco, el seu representant a Espanya, que mostra en el recinte firal saragossà les últimes novetats optimitzades per a mercats com l'espanyol. La rotoempacadora 'senar stop' Ultima de Krone; la nova gamma d'abonadoras Amazone ZA-TS, dotades de la tecnologia Isobus; o l'encintadora 1540 EH de Tanco, són alguns dels equips que es poden veure in situ en el stand de l'empresa palentina.

Krone

FIMA és protagonista de la primera combinació rotoempacadora-encintadora 'senar stop' llançada per Krone al mercat espanyol: Ultima. Es tracta d'una combinació de noves tecnologies converteix a aquesta màquina en molt rendible per als professionals del sector. Destaca pel seu sistema 'Senar Stop': la màquina opera automàticament realitzant el cicle d'empacat –lligat amb malla– encintat amb film i descàrrega sense detenir-se a cap moment. A més compta amb una càmera especial de precompresión per aconseguir les més altes densitats d'empacat; una càmera d'empacat semivariable per produir pacas des d'1,25 fins a 1,50 m, oferint gran versatilitat d'ús per ensilado, fenc o palla; una llança de tir articulada per a una millor altura lliure sobre el sòl quan sigui necessària; un gran rendiment fins a un 50% més de pacas per hora; i un gran confort d'operació gràcies a la completa automatització dels processos i a la tecnologia TIM (Tractor Implement Management) en el qual l'empacadora controla la velocitat del tractor.

Krone llança Ultima, la primera combinació rotoempacadora-encintadora 'senar stop'
Krone llança Ultima, la primera combinació rotoempacadora-encintadora 'senar stop'.

Però aquesta no és l'única novetat de la multinacional alemanya presentada per Deltacinco. En el stand trobem també la nova Big Pack HDP II, amb la qual Krone presenta una nova generació d'empacadoras gegantes d'alta capacitat que porten el rendiment i la densitat de paca a un nou nivell. Aquesta màquina aconseguirà fins a un 50% més de pacas per hora que una empacadora 1290 HDP Standard sense comprometre la densitat d'empacat en el procés, al contrari, s'aconsegueixen densitats fins a un 10% majors respecte al model HDP.

En el terreny de sega, Krone aporta la nova combinació triple de segadores EasyCut B 1000 CV/CR amb una amplària de treball fins a 10 metres, dissenyada per als majors rendiments. Disponible amb dos tipus de condicionador —CV condicionador de mayales i CR condicionador de corrons—, sempre existeix un model adaptat a cada tipus de cultiu. A més, la possibilitat d'equipar la màquina amb un sistema agrupador de fileres Collect fa que s'ajusti a pràcticament totes les condicions de treball. L'adaptació òptima al terreny està assegurada amb el sistema se suspensió hidropneumàtica Combifloat que assegura una pressió uniforme en tot l'ample de treball, a més de ser completament ajustable a qualsevol moments des de la cabina del tractor. El grau de solapamiento entre la segadora frontal i les posteriors es pot ajustar hidràulicament durant la marxa, d'aquesta manera s'eviten les conegudes franges no segades. Es podrà treballar amb un ampli solapamiento quan es treballa en corbes o en pendents, o amb el solapamiento mínim quan es treballa en línia recta i terrenys anivellats.

Amazone

Entre les novetats d'Amazone destaca el nou model d'abonadoras ZA-TS, dotades de la tecnologia Isobus, i amb les màximes prestacions i precisió en la distribució. Amb 54 metres d'ample de treball, 30 km/h de velocitat, cèl·lules de pesada de 200 Hz, amb control d'angle en vessants. Disposa de 8 seccions diferents per realitzar cort de trams accionades manualment o mitjançant GPS i una tremuja realitzada en una sola peça fins a 4.200 litres de capacitat amb agitadors operats elèctricament per a un millor tractament de l'abonament.

En el terreny de la sembra, la protagonista és la Cirrus 03, una sembradora de mínim laboreo amb capacitat de tanc des de 3.600 fins a 4.000 litres, amb la possibilitat d'aportar abonament juntament amb la labor de sembra. Disposa de fila de taujanes niveladoras en la part davantera, seguida d'una graderia de discos i a continuació de les noves rodes Matrix, per preparar un idoni jaç de sembra, el nou sistema Rotec-Pro, amb distàncies de sembra de 12,5 i 16,6 cm que minimitza al màxim les oscil·lacions del disc a altes velocitats. Tot el material que surt de la tremuja està controlat mitjançant el control de flux de llavors. Unint tots aquests factors s'aconsegueix una màquina polivalent i precisa en tots els terrenys.

L'abonadora ZA-TS d'Amazone, màxima prestació i precisió en la distribució

L'abonadora ZA-TS d'Amazone, màxima prestació i precisió en la distribució.

Finalment, no falta l'imponent pulverizador autopropulsado Pantera, amb una capacitat de tanc de 4.800 litres, motor Deutz-Fahr de 6.100 cc amb 218 CV, categoria d'emissions 3B i sense necessitat Ad-Blue. Amb una altura lliure al sòl de 170 cm, ajust d'amples de via des d'1,8 fins a 2,25 m i amb amplàries de treball que van des dels 24 fins als 40 metres, aconsegueix rendiments per hora de més de 20 ha amb tota la precisió i extres de la gamma de pulverización d'Amazone.

Tanco

L'especialista en encintadoras Tanco ha dissenyat un model suspès de nova generació amb una gran polivalència i facilitat d'ús. Es tracta del model 1540 EH, específicament dissenyat per pacas quadrades però que també pot treballar amb pacas rodones com qualsevol altra encintadora normal. Disposa d'un sistema de corrons dobles basculants que asseguren una recollida perfecta de la paca quadrada del sòl sigui el que sigui el format d'aquesta, així com una rotació contínua de la paca durant el procés d'encintat. A més compta amb dos braços dispensadores de film per a un rendiment superior, augmentant al màxim el nombre de pacas encintades per hora; el sistema de control RDS Expert amb monitor en la cabina del tractor que automatitza tot el procés; i la possibilitat d'enganxi frontal o darrere.
Model suspès de l'encintadora Tanco 1540 EH, específicament dissenyat per pacas quadrades
Model suspès de l'encintadora Tanco 1540 EH, específicament dissenyat per pacas quadrades.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades