Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Claas estrena nueva página web

Claas estrena nova pàgina web

02/09/2013

Claas presenta la seva imatge completament renovada en Internet, amb un disseny modern que destina un gran espai a imatges dinàmiques i diverses funcions pràctiques. El nou lloc claas.com és compatible amb tots els dispositius, ja que el seu disseny s'adapta a les diferents grandàries de pantalla. D'aquesta manera, qualsevol usuari pot experimentar el món virtual de Claas amb la millor qualitat possible, independentment de si es connecta des d'un ordinador de sobretaula, un portàtil, una tableta o un telèfon amb iOS o Android. Amb la seva nova presència en Internet disponible en set idiomes (alemany, anglès, francès, espanyol, italià, polonès i rus), la marca Claas es presenta en un total de 156 països.

El nou assetjo web ha guanyat, sobretot, en claredat. Es divideix en cinc apartats principals, centrats a oferir informació sobre els diferents productes. La nova estructura permet apreciar d'un cop d'ull el ventall complet de productes Claas i arribar ràpidament i en molt pocs passos fins a la informació d'interès. A més, gràcies a les noves funcions, l'usuari obté una vista prèvia de la següent pàgina simplement col·locant el ratolí damunt de l'enllaç.

Imagen
També s'ha modificat per complet el centre de contacte, amb la intenció que el seu ús resulti més agradable; així, es pot sol·licitar, per exemple, un fullet de manera guiada i amb major rapidesa. A més, l'estructura del centre de descàrregues s'ha reorganitzat perquè resulti més accessible i clara. Ara és més senzill trobar i descarregar les imatges i els fullets. Qui busqui un distribuïdor Claas a la seva zona podrà trobar-ho molt més ràpid gràcies a la pràctica funció de cerca amb el lema ‘Estem allí on vostè es trobi’. En introduir un codi postal, un lloc o un nom, és possible trobar distribuïdors de qualsevol dels països en els quals Claas està present.

El nou lloc claas.com no solament ofereix informació, sinó que també transmet emocions; i això queda patent, entre altres coses, per la seva integració amb les xarxes socials. Si algú vol recomanar, per exemple, un bon vídeo, pot fer-ho mitjançant la funció d'enviament per correu electrònic o a través de Facebook, Twitter i Google+. Amb la seva nova presència en Internet, Claas s'ha unit també a YouTube. Al canal ‘Claas– the official channel’ hi ha disponible una àmplia col·lecció de vídeos.

Empreses o entitats relacionades

Claas Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades