Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deltacinco recibe en sus instalaciones el nuevo modelo Cenius 4002-2 T de Amazone

Deltacinco rep en les seves instal·lacions el nou model Cenius 4002-2 T d'Amazone

11/07/2013

11 de juliol de 2013

El conreador de braços flexibles Amazone Cenius amb sobrada experiència i coneguda eficiència, augmenta encara més les seves capacitats de treball, incorporant a la gamma el nou conreador arrossegat i plegable disponible en 4 metres Cenius 4002-2 T amb corró de pneumàtics de goma, realitzant la funció de control de profunditat i en ocasions actuant com a tren de rodatge integrat. Està disponible amb protecció contra sobrecàrrega per molls en 3D.

La versió arrossegada de 4 metres requereix menor força d'aixecament i redueix la càrrega en l'eix posterior del tractor, traduint-se a un major rang d'acoblament en la gran majoria de tractors gràcies també a les seves rodes posteriors que doten a la màquina de major flexibilitat per adaptar-se al terreny. Les seves tres files de reixes amb un espai entre elles de 28,5 cm, i la simple regulació dels discos niveladores per adaptar-se a tots els terrenys, fan d'aquest model el més indicat per a totes les necessitats.

Imagen
L'ajust hidràulic de profunditat, les rodes frontals d'estabilitat i la rastella són opcions importants a l'hora de tenir èxit en la realització de la labor. A més com a opció es pot instal·lar la sembradora de llavors fines i herba GreenDrill associada al tanc de 500 litres de capacitat.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades