Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El nuevo acondicionador intensivo de mayales de acero de Krone impresiona en el test de DLG Fokus

El nou condicionador intensiu de mayales d'acer de Krone impressiona en el test de DLG Fokus

09/07/2013

9 de juliol de 2013

El nou condicionador de mayales d'alta capacitat de Krone amb pues d'acer en V, assegura un assecat del farratge significativament més ràpid, segons els resultats del test publicats per la Societat Alemanya d'Agricultura (DLG – Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft). Un panell independent de jutges va comparar la nova segadora Krone EasyCut R 320 CV amb el seu model predecessor, l'EasyCut 320 CV-Q. El test va ser realitzat en paral·lel en una parcel·la amb cultiu barreja herba-trèvol. Immediatament després de cada passada, es van prendre mostres del farratge en cada cas i es van pesar. Transcorregudes 24 hores, es van tornar a prendre tres mostres diferents de cadascuna per avaluar i documentar el procés d'assecat.

Després del període d'assecat de 24 hores, es van apreciar importants diferències. La mostra de farratge produïda per l'EasyCut R 320 CV amb el nou condicionador de mayales d'alt rendiment va demostrar tenir un 6,4% més de contingut en matèria seca que el seu predecessor amb el condicionador de mayales estàndard. El farratge condicionat amb l'EasyCut 320 CV-Q tenia un contingut en material asseca del 38,3% després de 24 hores. Per contra, el farratge condicionat amb el nou disseny de condicionador va aconseguir el mateix nivell després de sol 17 hores, és a dir, sis hores abans. En la pràctica, això estalviaria gairebé un dia sencer, obrint la possibilitat real de produir ensilado en un dia. El nou condicionador intensiu de pues d'acer també va ser capaç d'accelerar el procés d'assecat en prades de trèvol, la diferència aquí va ser del 4,8%.

Imagen
En conclusió, el test de DLG Fokus confirma que el temps d'assecat és reduït significativament quan s'usa el nou condicionador d'alt rendiment en l'EasyCut R 320 CV. Com menys temps està el farratge en el camp, major és la seva energia i menors són les pèrdues per 'respiració'. A més, un període d'assecat més curt minimitza el risc de condicions atmosfèriques adverses durant el temps necessari per a la recol·lecció.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades