Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deltacinco trae a Demoagro los últimos modelos de sus tres marcas representadas

Deltacinco porta a Demoagro els últims models de les seves tres marques representades

Redacció Interempresas15/05/2013
Deltacinco no podia faltar a una cita tan significativa al calendari d'aquest 2013 com Demoagro, on aporta el més granat de les seves tres marques representades. Els assistents podran provar sobre el camp burgalès Cenius i Cayena, referències absolutes en laboreo de sòl i sembra d'Amazone; la segadora Easy Cut i les empacadoras Comprimeixi i Big Pack de Krone; i les encintadoras de pacas rodones i quadrades de Tanco.

Amazone

La marca alemanya està representada en Demoagro amb alguns dels seus vaixells almirall, encapçalats per la sembradora de reixes Cayena 6001 i l'arrossegada Citen 6000, ambdues destinades a una sembra optimitzada amb un menor requeriment de potència (a partir de 140 CV). Amb sis metres d'amplària de treball i 36 reixes distribuïdes en tres files de sembra, una de les noves opcions de la Cayena 6001 són els seus discos de tall ondats que, en sòls de mitjans a pesats, facilita la penetració de les reixes i un tall de la matèria orgànica que permet una millor distribució de la palla. A l'apartat de sembra tampoc falta la sembradora monograno EDX 6002-2, de 6 m, capaç de sembrar blat de moro, girasol i colza a 15 km/h amb una distribució perfecta de la llavor a la terra.

El nou Cenius 4002-2 encapçala les opcions que Amazone presenta per un laboreo de profunditat que requereix d'una potència de 180 a 220 CV. Aquest model, amb les seves múltiples opcions –reixes, discos serrats, GreenDrill, rodes de guia, i control hidràulic de profunditat–, permet excel·lents resultats en camp. També per al cultiu, no falta en Demoagro Catros, la graderia de discos dentats d'Amazone. Amb una profunditat de treball d'entre 3 i 12 cm, la velocitat de treball és superior a 10 km/h amb un rendiment per hectàrea d'entre 4 i 5 hectàrees. Porta incorporat un sistema de protecció contra sobrecàrrega individual en 3 dimensions sense manteniment.

La sembradora de reixes Cayena serà una de les múltiples màquines Amazone presents en Demoagro
La sembradora de reixes Cayena serà una de les múltiples màquines Amazone presents en Demoagro.
La gamma d'abonadoras suspeses ZA-M, amb capacitats de tremuja de 900 a 4.200 l i amb el nou pack SafetySet incorporat –un accessori que comprèn barres de protecció posteriors i laterals que compleixen les noves normatives de seguretat–; i el pulverizador UX5200, amb una capacitat neta de 5.200 litres i que destaca per la seva gran capacitat de rendiment i la seva gran estabilitat, gràcies al seu eix de suspensió hidropneumàtic i al disseny tecnològic, completen la gamma Amazone que Deltacinco porta a Demoagro.

Krone

La segadora de discos Easy Cut és una de les múltiples màquines que presenta la marca Krone en Demoagro. Amb diversos models –suspesos, arrossegats i combinació triple– està disponible en totes les amplàries de treball, des de 2 fins a 10 m, amb unes barres de cort completament soldades i segellades per a una major resistència; i la suspensió Easy Cut Duogrip, amb subjecció al centre de gravetat. La família Swadro d'hileradores, amb els nous models 809 (amb un ample de treball de 6,8 m) i l'imponent Swadro 1400 Plus, amb un sistema hidràulic que permet baixar l'altura per al transport fins als 4 m, tampoc falta entre la maquinària que Deltacinco presenta a Burgos.
Fortima, la rotoempacadora de càmera variable de Krone
Fortima, la rotoempacadora de càmera variable de Krone.
Part important del protagonisme l'hi porta també l'àmplia gamma d'empacadoras Krone. La rotoempacadora-encintadora Comprimeixi, amb el seu braç plastificador ajustable en altura fins a 1,70 m; i Fortima, una rotoempacadora de càmera variable, equipada amb el pick-up Easy Flow sense trajectòria corba, permetent un menor desgast i un 30% d'augment en el nombre de revolucions, encapçalen l'oferta de la marca alemanya representada per Deltacinco. Per pacas gegants el model triat és  l'empacadora Big Pack 1270 CutX High-Speed, un 20% més ràpida que els models convencionals. La major rapidesa es deu principalment a un augment en un 18% de la velocitat dels pìstones.

Tanco

La marca irlandesa participa per primera vegada en una gran cita de maquinària agrícola a Espanya representada per Deltacinco. En Demoagro es poden veure, a més de diferents tipus d'implementos, els seus diferents encintadoras de pacas rodones, entre les quals destaca la sèrie 1300 d'encintadoras suspeses, amb el model 1310, amb un sistema d'encintat i apilat en un mateix procés que redueix enormement el temps de treball i la despesa de personal, i el model 1320, amb un sistema patentat de doble braç plegables i amb dos corrons traccionados independents que asseguren una rotació constant de la paca.

Per pacas quadrades, Deltacinco mostra el model 1540, una encintadora suspesa que disposa d'un sistema únic de corrons amb accionament completament independent que assegura una rotacion suau i contínua de la paca. Compta amb dos braços d'encintat i una unitat de cort; és compacta en transport –els braços es pleguen des de l'ordinador–; disposen de sensors de trencament del plàstic i de finalizacion del rotllo; i d'un corró de recolzo en el sòl per a major estabilitat.

L'encintadora suspesa 1320 de Tanco és una altra de les màquines que es poden provar en Demoagro
L'encintadora suspesa 1320 de Tanco és una altra de les màquines que es poden provar en Demoagro.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades