Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Claas continúa con su tendencia de grandes resultados

Claas continua amb la seva tendència de grans resultats

04/01/2013

4 de gener de 2013

2012 va ser un altre exercici reeixits para Claas. La companyia va incrementar les seves vendes aconseguit els 3.436 milions d'euros, enfront dels 3.304 milions d'euros de l'any anterior. Aquest increment ha estat hagut de, sobretot, gràcies a l'augment proper al 10% en la Divisió de Producció de Tecnologia. Els 315,6 milions d'euros aconseguits en beneficis abans d'impostos augmenten gairebé en un 24% el valor ja de per si rècord del 2011, de 255,3 milions d'euros. El rendiment sobre les vendes ha aconseguit la xifra del 9,2%. Al mateix temps, la qualitat dels ingressos van tornar a augmentar considerablement, obtenint un marge de beneficis bruts del 26,4%.

La base de l'èxit econòmic del Grup Claas és la contínua força d'innovació millorant els seus productes i l'alt coneixements tècnic que tenen tots els seus empleats. Això s'evidencia en la consecució de nombrosos premis, entre ells, les recents medalles d'or i plata obtingudes en fires internacionals com a AVENC 2013, i molts altres premis obtinguts, tant a Alemanya com en altres països estrangers.

Imagen
Les inversions en el futur de la companyia són bastant clares, tant quan l'expansió com a la modernització de producció i d'activitats logístiques en llocs com França, Rússia i altres països, evidenciant la dedicació de la companyia a un creixement sostenible. Les inversions esmentades van ascendir a 127 milions d'euros. Juntament amb els 177 milions d'euros en despeses d'investigació i desenvolupament (R+D), el total d'inversions va augmentar a 304 milions d'euros en l'exercici 2012.

Durant aquest exercici, Claas va vendre les seves empreses de la divisió de Producció de Tecnologia –que proveïen a la indústria de l'automoció i aeronaus– a Deutsche Beteiligungs i a MBB Industries, com un mitjà per desenvolupar la indústria. El desenvolupament positiu d'aquestes vendes del Grup Claas compensa totalment la consegüent caiguda d'ingressos en les vendes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades