Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La FIG acoge unas jornadas técnicas sobre el tratamiento de residuos ganaderos para obtener biogás

La FIG acull unes jornades tècniques sobre el tractament de residus ramaders per obtenir biogàs

09/10/2012

9 d'octubre de 2012

Dins del marc de professionalització de la Fira Internacional Ramadera de Zafra s'han desenvolupat unes jornades tècniques sobre el tractament de residus agroganaderos destinats a l'obtenció de biogàs. Des de responsables de la finca L'Ordre a empreses i administracions han debatut i estudiat aquest nou sistema d'eliminació de residus per a l'obtenció de biogàs i la seva possible conversió en font d'energia i calor.

Antonio López, director de l'Agència Extremenya de l'Energia, va destacar la importància de les jornades ja que són pioneres a la regió i ajuden als ramaders i indústries a l'eliminació de residus d'escorxadors, purins i altres indústries transformadores del sector agrícola de forma positiva i obtenint un valor afegit per aquestes deixalles.

Malgrat el nou d'aquesta tècnica són molts els que s'estan interessant per ella ja que obtenen un valor afegit i redueixen les despeses d'eliminació de residus.

Antonio López, director de l'Agència Extremenya de l'Energia
Antonio López, director de l'Agència Extremenya de l'Energia.

Empreses o entitats relacionades

Feria Internacional Ganadera de Zafra (Feria de San Miguel)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades