Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comienza el proyecto Wetcomp con la participación de Avep, Aitex y el instituto alemán OMPG

Comença el projecte Wetcomp amb la participació d'Avep, Aitex i l'institut alemany OMPG

17/02/2012

17 de febrer de 2012

El projecte Wetcomp, de 2 anys de durada, posa de manifest l'estreta relació que pot arribar a existir entre els sectors tèxtil i de transformació de plàstics. Aquesta simbiosi es posa de manifest en àrees de gran valor afegit, com els materials plàstics compostos. Aquest projecte ho duen a terme l'Associació Valenciana d'Empresaris de Plàstics (Avep), l'Institut Tecnològic del Tèxtil (Aitex) i l'Institut Tecnològic Alemany de Materials Tèxtils i Plàstics (OMPG).

El passat 18 de gener es va celebrar a Alcoi (Alacant), a la seu d'Aitex la reunió que donava començament a les accions previstes en el projecte europeu Wetcomp, que el seu principal objectiu és demostrar que la tecnologia ‘wet-laid’ és útil per obtenir una gran quantitat de materials tèxtils no-teixits, a partir de residus tèxtils. Els no-teixits ‘wet-laid’ són elaborats mitjançant la modificació d'un procés per fabricar paper. Això és, les fibres que han de ser utilitzades són suspeses en un mitjà aquós, el qual serà drenat de manera progressiva. Pel que fa a la comparació de la tecnologia ‘wet-laid’ amb la tecnologia ‘dry-laid’, és possible per a la primera processar tant fibres llargues com a fibres curtes (per exemple fibres de vidre).

El projecte Wetcomp serà difós en els esdeveniments JEC Xou París (del 27 al 29 de Març) i Plast Milà 2012 (del 8 al 12 de maig).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Valenciana de Empresarios de Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    10/10/2024

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis