Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Certificación de Calidad de productos plásticos presente en la feria Climatización 2011

La Certificació de Qualitat de productes plàstics present a la fira Climatització 2011

07/03/2011

7 març 2011

La Certificació de Plàstics de AENOR ha estat present a la fira Climatització 2011, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració que s'ha celebrat entre els dies 1 i 4 de març al Recinte Firal d'Ifema a Madrid. Cada vegada són més els tubs, accessoris i sistemes de canonades plàstiques certificats per AENOR per a les diferents aplicacions dels mateixos en la climatització dels edificis: subministrament d'aigua calenta i freda, evacuació d'aigües pluvials i residuals, calefacció per terra radiant i altres .

En aquests moments hi ha ja més de 500 productes plàstics (fabricats per 180 empreses) certificats amb la de AENOR.Como novetat cal destacar el nou esquema de certificació per a Sistemes Multicapes acord amb la Norma UNE EN ISO 21003, que serà presentat en una sessió especial durant la Fira, així com també l'esquema de certificació per a sistemes de canalització en Polipropilè (PP-R) i fibra de vidre (FV) per a instal·lacions d'aigua calenta i freda.
El Comitè Tècnic de Certificació de Plàstics CTC001 d'AENOR de la Secretaria s'encarrega Anaip, Associació Espanyola d'Industrials de Plàstics, ha estat present a la Fira Climatització per informar de tots els productes plàstics Certificats per AENOR relacionats amb la Climatització, per tal de contribuir a la seva promoció, i en general, a la qualitat en el sector.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Industriales de Plásticos
Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

  • Newsletter Plástico

    26/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iTechsolidsAECQEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis