Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas acreditaciones de ENAC para los laboratorios de Aimplas

Noves acreditacions d'ENAC per als laboratoris de Aimplas

24/04/2007

24 abril 2007

Aimplas ha ampliat les acreditacions dels seus laboratoris després de superar amb èxit les últimes auditories realitzades per l'Entitat Nacional d'Acreditació-ENAC-, garantint així la competència tècnica de les activitats d'assaig i calibratge que ofereix. Amb aquestes noves acreditacions, Aimplas cobreix una sèrie de deficiències existents en matèria d'assaigs per a diferents sectors d'activitat: envàs i embalatge, construcció, automoció, etc.
Aimplas és el primer laboratori a nivell nacional acreditat per ENAC per a realitzar l'assaig químic de Permeabilitat a l'oxigen, de gran aplicació en envasos alimentaris, i els assaigs físico-mecànics de Temperatura de flexió sota càrrega (HDT), per a la determinació de propietats tèrmiques rellevants en el sector de l'automoció i la construcció, i de Duresa a la bola, propietat física exigida habitualment també en el sector d'automoció.
A més dels anteriorment ressenyats, el Laboratori de Aimplas amplia la seva acreditació ENAC per als assajos químics de Migració global en simulants alternatius (iso-octà i etanol 95 per cent) per immersió, omplert i contacte per una cara, imprescindibles per a verificar l'aptitud d'els envasos de plàstic en contacte amb aliments, de Temperatura de fusió i Tg per DSC, per a la identificació de materials polimèrics i és aplicable en tots els sectors del plàstic, i de Contingut en negre de carboni, exigible a tubs de plàstic i les seves matèries primes, i pel que fa als assaigs físico-mecànics, s'amplia l'acreditació ENAC per impacte Charpy i Impacte Izod, requerits per a determinar propietats mecàniques en productes com perfils per a finestres, peces del sector d'automoció, envàs i embalatge, materials de construcció, senyalització de carreteres, etc.
Aimplas a més ha aconseguit el reconeixement d'ENAC per a la realització d'assaigs a Dipòsits de polietilè per a calefacció domèstica segons UNE-EN 13341, i al seu torn, ha obtingut l'autorització de l'Administració per actuar com a organisme notificat en el marcatge CE.
Pel que fa al Laboratori de Metrologia i Calibratge, Aimplas suma a les àrees de calibratge acreditacions ENAC, pressió, dimensional i duresa, l'acreditació ENAC per a la Calibratge en l'àrea de Temperatura i Mitjans isoterms corresponent al nou expedient 84/LC458.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Entidad Nacional de Acreditación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    10/10/2024

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

Enllaços destacats

AECQTechsolidsFundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis