Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ferrol, una de las capitales de la investigación en el campo del plástico

Ferrol, una de les capitals de la recerca en el camp del plàstic

28/06/2006

28 juny 2006

El Laboratori de Polímers del Campus de Ferrol ha convertit la ciutat en una de les capitals espanyoles dedicades a la investigació en aquest camp. Bona mostra d'això és el tercer Congrés Nacional de Joves Investigadors de Polímers, celebrat a les instal·lacions de Esteiro.
La cita va reunir gairebé 80 investigadors i importants personalitats de l'avantguarda científica espanyola com John Hutchinson, del Departament de Màquines i Motors Tèrmics de la Politècnica de Catalunya i Paula Bosch, membre del CSIC especialista en polímers, entre ells.
El laboratori ha desenvolupat projectes d'enorme utilitat pública, com la recerca de materials no tòxics per a elaborar joguines per a nens.
La celebració del congrés constitueix la confirmació que els grups de R + D del campus de Ferrol es troben entre els primers d'Espanya. L'equip de polímers està entre els destacats, però també el d'enginyeria i el de làser ocupen llocs de primera categoria. De fet, el laboratori de làser aspira a entrar en el grup d'excel lència de la Xunta pròximament, els d'enginyeria i plàstics ja ho són.
Font: La Veu de Galícia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

  • Newsletter Plástico

    26/09/2024

Enllaços destacats

AECQTechsolidsPlastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis