Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas pone en marcha dos cursos sobre aditivos para plástico en las modalidades presencial y online

Aimplas engega dos cursos sobre additius per a plàstic en les modalitats presencial i online

10/05/2013

10 de maig de 2013

La imatge mostra la sala on els alumnes podran practicar la matería impartida pels professionals d'Aimplas
La imatge mostra la sala on els alumnes podran practicar la matería impartida pels professionals d'Aimplas.
Aimplas ha preparat per als mesos de maig i juny sengles cursos sobre aditivación de plàstics. El primer d'ells tindrà lloc el 28 de maig de 16 a 17,30 hores en la modalitat de webinar. El curs estarà impartit pel responsable del departament de Compounding d'Aimplas, Luis Roca, i se centrarà en els additius per al reciclat de plàstics.

Entre altres temes, s'abordarà la procedència dels plàstics reciclats, les seves principals manques i les possibles modificacions de les seves propietats. Concretament, s'explicaran els tractaments de desgasificación per eliminar olors i l'emissió de volàtils, i s'abordaran assumptes com la compatibilización de plàstics inmiscibles o la seva regeneració, la modificació de la seva viscositat i la resistència al fos.

El curs va dirigit a professionals del sector del plàstic i a treballadors d'empreses interessades a treballar amb materials reciclats. Els alumnes aprendran a identificar els additius que milloren les propietats finals dels plàstics reciclats i a estabilitzar els plàstics d'aquest origen, així com la compatibilitat i barreja de diferents plàstics. A més, se'ls introduirà al món de l'olor en els plàstics.

Plàstics a mesura

Durant els dies 18 i 19 de juny, i amb una durada de 16 hores lectives, tindrà lloc el curs Additius, Càrregues i Reforços. Plàstics a Mesura. Se celebrarà en Aimplas i serà impartit per Begoña Galindo, Raquel Llorens i Luis Roca, tots ells pertanyents al departament de Compounding. Durant el curs, dirigit a professionals del sector del plàstic, es tractaran les diferents estratègies i mètodes d'aditivación de plàstics, les càrregues i reforços més adequats per millorar propietats mecàniques i tèrmiques, així com la coloració del plàstic i la preparació de masterbatch d'additius.

L'objectiu és que en finalitzar el curs els assistents coneguin la majoria d'additius per a plàstic, identificar les propietats de cadascun i prevenir els problemes que aquests poden presentar, conèixer les càrregues i reforços que es poden afegir i, en general, a millorar la qualitat del producte final.

La pre inscripció per a tots dos cursos ja està oberta a través de la web www.formacion.aimplas.es o del correu electrònic formació@aimplas.es.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    10/10/2024

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

Enllaços destacats

AECQTechsolidsFundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis