Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Demag y Wittmann se asientan en Levante
El 21 d'abril el seu distribuïdor, SIP, va inaugurar noves instal·lacions a València

Demag i Wittmann s'assenten en Llevant

Redacció PU15/05/2005

El 21 i 22 d'abril les empreses Demag Plastic Group i Wittmann Robot System organitzar unes Jornades de Portes Obertes a les noves instal·lacions del seu distribuïdor en aquesta zona, l'empresa SIP (Serveis Integrals del Plàstic). De fet, les jornades van constituir en si mateixes la inauguració d'aquestes noves instal·lacions, des d'on els dos fabricants d'equips per al sector dels plàstics abordaran la tasca comercial i el servei a Llevant.

Durant dos dies, aquestes primeres jornades de portes obertes a Llevant van servir a Wittmann i Demag per a la presentació d'importants innovacions tecnològiques. L'èxit de participació d'empreses en aquest esdeveniment, va reafirmar el gran interès i l'encert d'aquesta iniciativa, confirmant les excel·lents expectatives en tan important regió. Certament, la presentació conjunta de solucions per al sector aprofitant la col·laboració d'aquests dos subministradors que es complementen, aporta el gran avantatge d'oferir solucions completes en aplicacions determinades.

A fi d'atendre les més recents inquietuds del mercat, Demag presentar aplicacions dirigides a satisfer dues línies de gran demanda en l'actualitat.

La màquina totalment elèctrica Intel de 100 tones va ser, com és habitual des del seu llançament, l'estrella de les jornades. Els assistents van poder comprovar les noves solucions tècniques d'aquest model, com són els motors Siemens d'alt parell i accionament directe als diferents eixos que, entre altres avantatges, eviten transmissions mecàniques complexes i contaminants. Permet a la vegada utilitzar elements tradicionals com ara el tancament de genollera doble de cinc punts, acreditada per Demag des de fa 35 anys.

La Intel per la seva senzillesa mecànica, alta precisió, baix nivell de soroll i baix consum d'aigua i electricitat, respon a unes de les preocupacions del mercat, que busca la rendibilitat en un món cada vegada més competitiu i exigent.

Una altra de les necessitats de les empreses dedicades al emmotllament per injecció és la de produir articles amb valor afegit a costos raonables. Aquesta necessitat, que pràcticament s'ha convertit en exigència en les actuals circumstàncies del mercat pel que fa a la competència es refereix, es va veure satisfeta amb l'Extra de 200 tones, el model més senzill i econòmic que Demag produeix actualment.

Aquesta màquina, amb un equipament rigorosament estàndard, va produir durant els dies que va estar exposada un vidre de comptaquilòmetres d'automòbil, en policarbonat transparent, amb una alta exigència de qualitat òptica. La màquina estava complementada amb un equip de IML ("in mould labeling"), assistit per un robot Wittmann d'última generació. D'aquesta manera es va demostrar als assistents que la decoració o personalització dels seus productes té una solució senzilla, amb un estàndard de qualitat alt a un baix cost que assegura la rendibilitat de la seva inversió en molt curt termini.

Aquesta línia estava equipada amb un sistema d'alimentació d'etiquetes de IML de nou disseny. La sèrie Non-Stop Servo de Wittmann, es caracteritza per la seva gran versatilitat. Permet a més el canvi ràpid d'etiquetes de disseny pla a rodó sense parar la màquina, aconseguint grans produccions. La mida màxima de les etiquetes en estàndard és de 500 x 500 mm en materials com PP, PE, PVC, PS, ABS, PET, PMMA, PC, etc. Aquesta instal lació s'acompanyava d'un robot d'alta velocitat W-633 UHSS, capaç d'atendre cicles inferiors a 4 segons.

Wittmann, així mateix, va presentar importants novetats a través dels seus nous models.

El robot W-711 Compact CNC 6,2 equipat amb servomotors d'alta velocitat 3D i sistema CAN BUS, resulta especialment indicat per atendre injectores de fins a 300 tones. Aquest model es beneficia dels avantatges de la seva consola de programació, la qual disposa d'un potent programari per a la seva fàcil programació mitjançant entorn gràfic i / o sistema "teach-in".

Aquesta sèrie ofereix també l'avantatge de reduir l'espai necessari per a la seva integració a la màquina d'injecció, en addicionar l'armari en l'eix horitzontal, evitant així el molest cablejat al voltant de la injectora. Un altre avantatge afegit d'aquesta nova sèrie és el seu reduït cost. Presenta a més un excel lent disseny sense escatimar tecnologies en el seu desenvolupament.

Imagen

D'altra banda, en la nova línia de deshumidificadors compactes, Wittmann presentar el model Drymax C 60-150 PDG, equipat en estàndard amb doble alimentador d'aire sec trifàsic integrat, tremuges de 50 a 300 litres, doble filtre molecular i un cabal de 100 m 3 / h.

També es va poder veure la sèrie SP5, un petit i brillant alimentador econòmic que mitjançant el seu sistema de venturi aconsegueix un rendiment de fins a 150 kg / h.

Entre els diversos models de molins i trituradors, va destacar el nou model Summe Minor 1 Vis, triturador tècnic de velocitat lenta (27 rpm) equipat amb cargol pretiturador. La seva reduïda alçada, inferior a 600 mm permet la seva fàcil integració sota de qualsevol màquina d'injecció, aquest model ofereix una excel lent i homogènia qualitat de material triturat exempt de pols.

Dins de l'àmplia gamma de temperadors de motlles mitjançant aigua i oli, fins a temperatures de 90, 120, 150, 140, 160 i 250 º C, en versions d'un o dos circuits, es va poder apreciar les característiques del nou model XL 90, dissenyat per atendre les necessitats en motlles grans, gràcies una bomba de 300 l / min i 36kW de potència calefactora i incorporant ompliment i buidatge automàtic, control de fuites i una precisió de +0,5 º C.

A més de la coneguda i reconeguda sèrie de cabalímetres Wittmann, es va centrar l'atenció en les interessants prestacions del model de regulador automàtic de cabal Flowcon, que reuneix tots els beneficis d'un control precís de temperatura de refrigeració amb una magnífica precisió de +0, 5 º C.

Empreses o entitats relacionades

Siemens, S.A. - Smart Infrastructure
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

  • Newsletter Plástico

    26/09/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iAECQPlastics & RubberTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis