Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Telefónica adopta el 'Desayuno Español' como parte de la política de salud laboral

Telefónica adopta el 'Desdejuni Español' com a part de la política de salut laboral

09/02/2012

9 de febrer de 2012

Telefónica d'Espanya i la Interprofessional de l'Oli d'Oliva van presentar ahir dia 8 de febrer a Madrid l'acord d'adhesió de l'empresa al 'Desdejuni Español'.

D'aquesta forma, Telefónica Espanya serà la primera empresa del nostre país que recomani la ingesta del 'Desdejuni Español' com a pràctica habitual entre els seus professionals. El desdejuni inclou pa amb oli d'oliva verge extra, cafè o infusió, tomàquet triturado, pernil, fruita i sucs, làctics, mel i aigua.

Per al vicepresident de la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español, Pedro Luis Rubio, aquest acord suposa un salt qualitatiu en l'estratègia de la Interprofessional, “atès que Telefónica és una empresa preocupada per la salut dels seus professionals”. Prova d'això són les múltiples iniciatives i campanyes que Telefónica desenvolupa, per a la promoció de la salut, i la difusió d'hàbits de vida saludables entre els seus empleats.

El Comitè Central de Seguretat i Salut Laboral de la companyia recolza una mesura que entenen redundarà en una pràctica saludable dels treballadors ja que es tracta d'una proposta elaborada per la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español amb el suport de reconeguts professionals de la nutrició i gastronomia amb l'objectiu de fer del desdejuni un menjar saludable i atractiva.

El vicepresident de la Interprofessional va destacar, així mateix, que aquest acord suposa el reconeixement dels valors saludables dels “olis d'oliva verge extra que, no oblidem, són l'ànima de la Dieta Mediterrània”. Alguna cosa que desenes d'estudis han posat de manifest a tot el món.

Finalment, es va referir a la repercussió que aquest acord pot tenir en altres empreses del país: “Estem parlant de la primera multinacional espanyola. Una empresa que, com els nostres olis d'oliva, passeja per tot el món la marca Espanya”.

A l'esquerra, Concepción Martín de Bustamante...
A l'esquerra, Concepción Martín de Bustamante, directora del Servei Mancomunat de Prevenció de Riscos Laborals de Telefónica Espanya al costat de Pedro Luis Rubio Aragonés, vicepresident de la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español.

Empreses o entitats relacionades

Interprofesional del Aceite de Oliva

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades