Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Interprofesional del Aceite de Oliva Español hará promoción en España, India e Indonesia

La Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español farà promoció a Espanya, Índia i Indonèsia

30/04/2013

30 d'abril de 2013

La Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español va celebrar el passat 29 d'abril a Sevilla l'últim de les trobades sectorials amb els quals l'organització ha recorregut les principals zones productores d'Andalusia, amb l'objectiu d'apropar al sector el treball que està realitzat en els camps de la promoció i de recerca. Una acció que ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi ambient de la Junta d'Andalusia.

Va ser el lloc triat per anunciar una nova fita en la curta història de l'organització. La Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español gestionarà, en els propers tres anys, dos programes de promoció cofinançats per la Unió Europea. Així ho va comunicar l'executiu de Brussel·les que acaba de seleccionar 22 programes de promoció de l'actual convocatòria. La Interprofessional ha estat l'única entitat que ha aconseguit el suport de la Comissió Europea per treure endavant dos programes en aquesta convocatòria. El primer programa anirà destinat a promoure el consum dels olis d'oliva i fomentar la seva cultura al nostre país. D'aquesta forma es dóna continuïtat al programa que es va desenvolupar al nostre mercat entre l'any 2009 i 2012, que també va comptar amb el cofinançament de la Comissió Europea i el Govern d'Espanya.

Imagen
El segon programa és el més nou. Per primera vegada la Interprofessional ha sol·licitat un d'aquests programes per abordar la promoció en tercers països. Els països objectiu seran Índia i Indonèsia, dues potències emergents que presenta un important potencial de creixement. De fet, Índia ha incrementat les seves importacions d'olis d'oliva en més d'un 300% en els últims quatre anys, mentre que en el cas d'Indonèsia ha aquest xifra ha estat del 200%.

Amb tots dos programes es dóna resposta a les prioritats que la Interprofessional ha detectat en el sector, l'obertura de nous mercats que siguin capaços de créixer amb força en els propers anys, sense perdre de vista a un mercat prioritari per a nosaltres, el del nostre país, que encara requereix fomentar el coneixement sobre els olis d'oliva, les seves virtuts i la seva ocupació en la cuina.

Tots dos programes s'engegaran al llarg de l'exercici 2013 i tindran una durada de tres anys. La Comissió Europea finançarà el 50% del cost, la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español assumirà el 45% i el 5% restant serà a càrrec del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Interprofesional del Aceite de Oliva

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades