Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los Aceites de Oliva de España estrenan nueva imagen de marca para conquistar los mercados mundiales

Els Olis d'Oliva d'Espanya estrenen nova imatge de marca per conquistar els mercats mundials

09/04/2013

9 d'abril de 2013

En el Saló Internacional del Club de Gourmets, ha vist la llum la nova imatge dels Olis d'Oliva d'Espanya. Una marca que presideix el stand de la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español, organització que està darrere de la gestació d'aquesta nova marca, que serà emprada, a partir d'ara, en totes les campanyes de promoció que s'emprenguin, tant al mercat nacional com en l'internacional.

La nova imatge ha estat dissenyada per una de les empreses de branding amb major prestigi i experiència internacional, amb la premissa de captar l'atenció de l'espectador i de transmetre una sèrie de valors positius propis dels nostres olis d'oliva. La nova marca transmet l'origen espanyol del producte arrossegant el caràcter positiu i vital quenos defineix, comunica lideratge amb una imatge senzilla i potent, conté l'equilibri que combinen tradició i modernitat, dos conceptes que defineixen el nostre sector i la flexibilitat i versatilitat intrínseques als olis d'oliva.

La marca fa referència directa al producte, amb un color groc que també ens remet al sol d'Espanya. Així el blanc, el negre i el groc formen una composició sòbria, però harmoniosa i elegant. A més, la rotunditat del traç transmet sensació de solidesa i solvència. Es dóna rellevància a la 'o' d'oliva i de 'olive oils' juntament amb la fotografia de l'oli, representant de manera gairebé literal el significat de l'empresa i producte.

Imagen
El repte d'enfortir la imatge dels Olis d'Oliva d'Espanya a través de la nova marca és apassionant. Aquesta marca va a substituir a un logotip que ha estat el paraigua sota el qual els Olis d'Oliva d'Espanya s'han promocionat per tot el món en els últims anys, havent-ho fet d'una forma molt efectiva. Tan sols recordar que des que la Interprofessional de l'Oli d'Oliva Español va iniciar la labor de promoció del producte en 2008, les exportacions han crescut més d'un 30%. En mercats com el xinès, les vendes dels nostres olis d'han multiplicat gairebé per 5 des de l'any 2009, mentre que a Índia han crescut més d'un 300%. Fins i tot en mercats tan madurs com el d'Estats Units s'han aconseguit registres spectaculares. Des de l'any 2009 fins a 2012 les vendes d'Olis d'Oliva d'Espanya han crescut un 62%.

Empreses o entitats relacionades

Interprofesional del Aceite de Oliva

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades