Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hornos para fundición, forja y tratamientos térmicos
Bautermic i els seus forns

Forns per fosa, forja i tractaments tèrmics

Redacció MU06/11/2008
Tots o part dels diversos components metàl·lics que es fabriquen en la indústria necessiten una sèrie d'instal lacions, que es passen a descriure com: forns i estufes per forja, fosa, tractaments tèrmics i escalfaments diversos.

Tots els components metàl·lics que es fabriquen en el sector industrial necessiten tractaments, ja siguin de transformació, forjat, fos, tractaments tèrmics o d'aplicació de calor, els quals poden fer en forns estàtics o continus amb recirculació forçada d'aire, per a tractaments a temperatures compreses entre 50 º C i 1.250 º C, com poden ser: forns per a forjat, fosa de metalls, assecat, polimeritzat, deshidrogena, desgasificat, envelliment accelerat, tractaments tèrmics, estabilitzats, revenir, distensió, alleugeriment de tensions, dilatacions per encallat, etc .

Aquests forns estan construïts per mòduls de xapa plegada amb reforços i farcits de llana de roca, amb fibra ceràmica o bé amb materials refractaris, amb gruixos variables en funció de la temperatura de treball.

A part dels tipus estàndard, es fabriquen tot tipus de forns especials continus, lineals, rotatius, giratoris aeris, amb sistema de calefacció elèctric o per combustió
Forns estàtics i continus
Forns estàtics i continus.

La regulació és sempre automàtica, per ajustar la potència de calefacció a l'estrictament necessari i mantenir constant la temperatura de treball programada. Per controls especials es len microprocessadors proporcionals de temps-temperatura. Les càrregues es dipositen a l'interior de les mufles directament o sobre safates especials. Quan els processos de treball ho necessiten, disposen de registres d'entrada d'aire i evacuació de gasos, presa de mostres, seguretats antiexplosius, etc. A part d'aquests tipus estàndard, es fabriquen tot tipus de forns especials continus, lineals, rotatius, giratoris aeris, amb sistema de calefacció elèctric o per combustió i en els casos que el procés ho requereix aquests forns s'equipen amb recirculació forçada d'aire, atmosfera interior de protecció o bé amb buit.

Sigui quin sigui el mitjà calefactor, s'ha de garantir una gran uniformitat de la temperatura a totes les zones útil d'escalfament. Aquests forns es fabriquen adaptats a les dimensions que precisi cada client, en funció de la seva producció, dimensions de les peces i espai disponible.

Quan sigui necessari adquirir algun tipus de forn industrial, per escollir la millor i més econòmica solució cal tenir bons coneixements sobre aquestes matèries o bé anar a una empresa especialitzada, ja que poden ser vàlides diverses solucions, unes poden ser senzilles i alhora econòmiques , altres poden estalviar espai, mà d'obra, o potència consumible, en definitiva, cal fer un bon estudi per rendibilitzar al màxim la inversió.

Empreses o entitats relacionades

Bautermic, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades