Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SPV Girona cierra su 10ª edición siendo un referente para el viverismo
4.300 visitants, entre professionals i públic en general, van acudir per veure les últimes novetats del sector

SPV Girona tanca la seva 10 ª edició sent un referent per al viverisme

Redacció Interempreses27/09/2010

27 setembre 2010

El Saló de la Planta, Jardí i Complements ( SPV ) de Girona va tancar el passat 18 de setembre la 10a edició consolidat com un espai de referència per al sector del viverisme i la jardineria, tant català com internacional. El saló s'ha mantingut com un espai de negoci per als vivers i de presentació de les últimes novetats del sector. L'organització del saló, Fira de Girona i l'Associació de Viveristes de Girona, s'han mostrat satisfets amb els resultats de la mostra, que ha permès al públic conèixer els productes i les últimes novetats i tendències, tant del sector de la planta com d'els complements.
En aquesta desena edició, el saló va agafar un nou impuls amb la voluntat d'acollir un gran ventall d'expositors i activitats per a convertir-lo en un certamen obert tant a professionals com al públic en general.

El saló va comptar amb 85 expositors, 12 més que en l'edició anterior, que van ocupar un total de 6.855 metres quadrats. A part d'una àmplia representació de plantes produïdes a les comarques gironines i tarragonines, aquest any també van participar per primera vegada 8 vivers de plantes de flor de les comarques de Barcelona, mostrant-se molt satisfets amb la seva presència. Pel que fa al nombre de visitants, el saló va registrar una afluència de 4.300 persones, amb un descens del 20% respecte a l'edició anterior.


Tant Fira de Girona com l'Associació de Viveristes de Girona s'han mostrat satisfets amb els resultats de les novetats que s'han produït en aquesta edició. La maquinària agrícola, que per primera vegada ha participat a la fira, amb la presència de 14 empreses de maquinària per a jardineria i vivers, continuarà present al saló en properes edicions.

El saló va comptar amb 85 expositors, 12 més que en l'edició anterior
El saló va comptar amb 85 expositors, 12 més que en l'edició anterior.
En aquesta edició s'ha consolidat clarament l'aposta pel congrés que, per tercer any consecutiu, s'ha celebrat en el marc del saló, i que en AQUESTA ocasió, s'ha centrat en la 'Innovació tecnològica en reg i cobertes vegetals'.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que les ponències del congrés "han suposat captar un públic molt interessant per a l'expositor" i, a més, "han permès mostrar que el sector de la jardineria i el viverisme és molt dinàmic i està atent als canvis del mercat ".

En el mateix sentit, l'organització va remarcar que el SPV ha permès mostrar les últimes innovacions del sector, creant expectatives per a un públic que s'acosta al saló amb l'objectiu de conèixer les novetats i la possibilitat d'obrir nous mercats.

El públic s'acosta al saló amb l'objectiu de conèixer les novetats i la possibilitat d'obrir nous mercats
El públic s'acosta al saló amb l'objectiu de conèixer les novetats i la possibilitat d'obrir nous mercats.

Empreses o entitats relacionades

Fira de Girona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    26/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis