Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arisac presenta Petralux, la primera piedra que brilla en la oscuridad
Absorbeix, emmagatzema i emet energia amb un temps mínim d'exposició

Arisac presenta Petralux, la primera pedra que brilla en la foscor

Redacció Interempreses09/11/2009

9 novembre 2009

Arisac presentar en Iberflora una pedra natural tractada amb producte exclusiu per a absorbir la llum i emetre durant hores quan sigui fosc. Comercialitzada sota el nom de Petralux, es tracta d'una pedra capaç d'absorbir, emmagatzemar i emetre energia amb un temps mínim d'exposició a la llum solar.

Amb tan sols 15 minuts d'exposició a una font de llum, Petralux està en condicions de realitzar la seva tasca com a font lumínica en la foscor durant diverses hores, sense l'ajuda de cap altre element físic o elèctric. La seva capacitat de càrrega i descàrrega és infinita, sent Petrolux un producte totalment innocu i lliure d'agents tòxics o radioactius.

S'ha d'exposar la pedra en llocs il·luminats durant el dia i que es quedin foscos durant la nit. L'efecte serà més gran com més gran sigui la foscor del lloc, és a dir, si la zona està il luminada de nit per una altra font, l'efecte es reduirà notablement.

Petralux és òptima per a delimitar i marcar espais, i decorar tant interiors com exteriors
Petralux és òptima per a delimitar i marcar espais, i decorar tant interiors com exteriors

Durada i neteja

La durada de l'efecte Petralux és d'entre 4 i 6 hores segons el nivell de càrrega i les condicions lumíniques en les quals estigui exposada. L'efecte màxim s'aprecia durant la primera hora, i després anirà disminuint constantment fins que l'ull humà no pugui apreciar l'efecte.

La neteja de la mateixa no presenta cap problema, ja que es pot netejar aplicant simplement aigua a pressió i sabó. Evidentment està contraindicat netejar la pedra amb qualsevol tipus de dissolvent, decapant o àcid agressiu.

Aplicacions múltiples

Petralux és òptima per a delimitar i marcar espais, i decorar tant interiors com exteriors. En zones exteriors, s'ha de posar a zones on pugui captar la radiació solar i aconseguir el màxim de càrrega, mentre a l'interior pot ser posada en qualsevol part de la casa on pugui rebre una càrrega lumínica, tant natural com artificial.

Empreses o entitats relacionades

Arisac, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades