Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schaefer automatiza el almacén de la empresa checa New Wave
La companyia assumeix un repte especial automatitzant en un 90% un magatzem partint de poques dades fiables

SSI Schaefer automatitza el magatzem de l'empresa txeca New Wave

Redacció Interempresas17/01/2012

17 de gener de 2012

New Wave CZ, membre txec del Karel Holoubek Trade Group, ven productes de qualitat en l'àmbit dels articles de papereria i regal. L'empresa lliura les comandes en un temps mínim a centres comercials, grans magatzems, tendes de regals, jugueterías, etc. en la República Txeca i Eslovàquia. Amb l'objectiu d'augmentar la productivitat, disminuir els costos de personal i reduir els temps de preparació de comandes, l'empresa va apostar per SSI Schaefer (República Txeca i Graz) per a la construcció del seu centre de distribució en Karlovy Vary.
Centre de distribució de New Wave en Karlovy Vary (República Txeca)
Centre de distribució de New Wave en Karlovy Vary (República Txeca).

Fins avui, la falta de dades de procés fiables i transparents havia impedit a l'empresa realitzar un seguiment de l'estoc de béns emmagatzemats i preparats per a comandes, classificar de forma eficient i lliurar puntualment. A més, fins ara New Wave preparava les comandes de manera totalment manual. Es tractava d'un repte especial, ja que SSI Schaefer no tenia accés a dades fiables per a l'elaboració d'un nou concepte logístic. No obstant això, l'especialista en intralogística va proporcionar una solució extremadament exigent que, mitjançant la introducció de tecnologies automatitzades, solucions de programari i el lliurament de tots els components d'un únic proveïdor, ha contribuït de forma decisiva a l'èxit de New Wave.

El cor de la nova instal·lació és un magatzem automàtic de peces petites de cinc passadissos amb 35.000 ubicacions d'emmagatzematge per a contenidors. El transelevador Schaefer Miniload Crane (SMC) garanteix un magatzematge i desalmacenaje eficient de la mercaderia. El sistema de gestió de magatzems (SGA) Wamas controla tots els processos. Quan un client realitza una comanda, el SGA processa la comanda i comença la preparació de la mercaderia. Pel desalmacenaje, el SMC transporta els suports de càrrega a una zona de transferència.

El transelevador Schaefer Miniload Crane (SMC) garanteix un magatzematge i desalmacenaje eficient de la mercaderia
El transelevador Schaefer Miniload Crane (SMC) garanteix un magatzematge i desalmacenaje eficient de la mercaderia.

Des d'aquí, mitjançant tècnica de transport, es trasllada als llocs de treball ‘pick-to-tote’, on els treballadors preparen la mercaderia segons el principi de ‘goods to man’. Novament, una cinta transportadora serveix de sistema de transport que trasllada la mercaderia a l'estació d'enviament i prepara puntualment el lliurament.

“SSI Schaefer ens va presentar la idea d'un magatzem totalment automàtic segons el principi de ‘goods to man’. La solució era nova per a nosaltres, però va resultar ser d'extremadament alt rendiment. Ens permet augmentar considerablement la nostra eficiència i optimitzar la capacitat de magatzematge“, afirma Dušan Materna, CEO de New Wave. “D'aquesta manera, ara l'empresa disposa d'un centre logístic extremadament avançat i potent”.

‘Pick-to-tote’

‘Pick-to-tote’ és un terminal de treball per a articles de rotació lenta connectada a un magatzem automatitzat, que permet, per exemple, preparar comandes directament en els contenidors i caixes de cartró de les comandes. D'òptim disseny ergonòmic, exerceix el procés de preparació de demanats ‘producte a home’ de manera especialment eficient. Una orientació clara per a l'usuari i el monitoratge dels punts objectiu mitjançant un panell de llums garanteix una qualitat superior en preparació de comandes. Les funcions opcionals inclouen aplicacions per a la compressió i inventariat eficaces del magatzem.

Proporciona avantatges com la reducció a pràcticament 0 l'índex d'errors, el rendiment de preparació de comandes es multiplica per 10 en comparació de la preparació tradicional, amb fins a 1.000 picks per hora. A més garanteix la cura màxima dels productes, amb la preparació de comandes directament en el contenidor de la comanda, podent col·locar i ajustar les unitats directament en el contenidor.

Una altra característica especial del lloc de treball ‘pick-to-tote’ és el concepte d'ergonomia ergonomics@work!: una seqüència d'agarri d'a dalt a a baix de disseny intel·ligent redueix la càrrega de treball. Les superfícies metàl·liques de contacte estan recobertes de fusta i contribueixen així a la productivitat dels seus empleats.

Terminal ‘pick-to-tote’, on els treballadors preparen la mercaderia
Terminal ‘pick-to-tote’, on els treballadors preparen la mercaderia.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis