Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer optimiza los procesos en Valora

SSI Schäfer optimitza els processos en Valora

23/11/2010

23 novembre 2010

Valora AG és una empresa comercial independent amb seu a Muttenz, Suïssa, que actua a tot Europa. Fundada l'any 1905 sota el nom Merkur AG i renombrada Valora AG l'any 1996, té una plantilla de 6.500 empleats i compta amb aproximadament 1.400 punts de venda propis en tres països europeus.

Per a realitzar el nou magatzem central a Egerkingen per a la logística a Suïssa, es va encarregar a SSI Schäfer la planificació i realització del nou concepte logístic. De fet, la idea original era optimitzar l'antic magatzem de Muttenz, però posteriorment es va optar per un magatzem nou, millor situat a Egerkingen (CH) i amb una infraestructura nova amb possibilitats d'expansió addicionals per permetre la planificació de creixement futur.

SSI Schäfer va realitzar un magatzem manual en una superfície d'emmagatzematge d'aproximadament 27.000 metres quadrats, amb el sistema de gestió de magatzems Wamas per optimitzar el flux de mercaderies. SSI Schäfer es va fer càrrec de la planificació i realització d'un sistema de picking 'pick-by-light' semiautomatitzat amb un sistema de transport continu de contenidors per a l'àrea de tabac.

La nova uniformitat en els processos de treball permet una major flexibilitat del personal
La nova uniformitat en els processos de treball permet una major flexibilitat del personal.

L'objectiu de Valoració AG era homogeneïtzar els diferents processos. El primer pas era la unió de mercaderies i de premsa en el mateix sistema logístic. D'aquesta manera es volien simplificar els processos d'expedició de mercaderies, de planificació del transport i la seva execució.

A més, hi va haver de reduir la complexitat del sistema creada al llarg dels anys per solucions de programari diverses i, per tant, augmentar l'estabilitat i disponibilitat de la instal lació logística en conjunt.

L'execució del projecte no havia afectar el nivell de servei de Valoració. Calia buidar el magatzem antic de Muttenz a temps de manera que els dos equips de projecte de SSI Schäfer i Valora disposaven d'uns terminis molt ajustats. La col·laboració entre ambdues empreses va ser òptima i va tenir una influència decisiva en la realització reeixida del projecte.

El sistema de picking 'pick-by-voice' elimina l'ús de llistats o escàners donant com a resultat un flux de treball continu. Per tant, es va aconseguir un augment significatiu en la qualitat de picking.
En l'àrea de tabac es realitza el picking a través d'un sistema 'pick-by-light'.

La nova uniformitat en els processos de treball crea una major flexibilitat en l'ocupació de personal, podent utilitzar els mateixos empleats en gairebé cada àrea. El sistema logístic Wamas ofereix transparència i, per tant, potencial d'optimització en tots els processos.

Els avantatges en la logística de premsa són enormes, especialment en el comerç de revistes, on l'actualitat juga un paper essencial. On era necessari un temps de cicle d'entre 48 i 72 hores es va veure reduït a només 24 hores.
Gairebé la totalitat del volum de revistes per a Suïssa es posa a disposició a través del centre logístic Egerkingen. Els diaris són lliurats de forma descentralitzada per les editorials als 11 magatzems regionals a tot Suïssa.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis