Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bernecker & Rainer presenta ACOPOSmulti, la versión más rentable para el control de servomotores

Bernecker & Rainer presenta ACOPOSmulti, la versió més rendible per al control de servomotors

04/02/2008

4 febrer 2008

La gamma ACOPOSmulti , de Bernecker & Rainer, representa l'evolució natural de la sèrie ACOP que tant èxit està tenint en el mercat dels servoaccionamientos, oferint una solució integrada a un ampli ventall d'usuaris que satisfà la demanda tecnològica del sector de control de servomotors .
 La dissipació de calor està disponible en 3 variants: estàndard, amb radiador i amb aigua / oli

La dissipació de calor està disponible en 3 variants: estàndard, amb radiador i amb aigua / oli.

ACOPOSmulti és la solució òptima per a màquines de diversos eixos, àmpliament esteses en sectors com l'empaquetat, plàstic, tèxtil, impressió o en robòtica. Es presenta com un equip tecnològicament de gamma molt alta i respectuós amb el medi ambient gràcies a l'optimització del seu consum.

ACOPOSmulti transforma de manera eficient l'energia elèctrica en mecànica i viceversa

Malgastar energia en el quadre elèctric és cosa del passat

ACOPOSmulti ofereix diferents solucions per a dissipar calor fora del quadre elèctric. L'usuari pot triar entre un backplane amb dissipació de calor fora del quadre elèctric i protecció IP65 o bé un backplane preparat per refrigeració mitjançant aigua o oli. D'aquesta manera s'evita l'ús de ventiladors interns dins del propi quadre.

A més, ACOPOSmulti transforma de la forma més eficient possible l'energia elèctrica en mecànica i viceversa. En lloc de convertir l'energia cinètica en calor durant la fase de frenada, la converteix en energia elèctrica retornant a la xarxa. D'aquesta manera i gràcies a aquest sistema de regeneració integrat, es resol l'escalfament dins del quadre elèctric d'una manera intel ligent i d'acord amb les exigències mediambientals més modernes. Un altre avantatge important és l'aspecte de la correcció del factor de potència: aquest sistema és capaç de generar la potència activa des de l'alimentació, reduint considerablement el consum total de potència i la càrrega de la màquina (aproximadament a la meitat). Això també porta com a conseqüència fusibles i diàmetres de cablejat menors.

La font d'alimentació de ACOPOSmulti també està connectada per mitjà d'un bus de camp amb el control, oferint per tant tot tipus d'informació relacionada amb el diagnòstic i la gestió de la mateixa; això representa una novetat molt interessant que permet desenvolupar formes de manteniment predictiu.

Alimentació 24 VDC integrada per evitar caigudes de tensió

ACOPOSmulti integra l'alimentació de 24 volts tant per a la electrònica dels servocontrol com per als PLC, PC i E / S que estiguin connectades a la màquina. A més de minimitzar l'espai i optimitzar els costos, aquesta funcionalitat permet gestionar els equips quan es produeix una caiguda de la tensió a la xarxa.

Tots els altres equips es connecten per tant directament als 24 volts, quedant protegits contra circuit obert, curtcircuit i sobrecàrrega de tensió. Unit a un bus de comunicació en temps real tan ràpid com el Ethernet POWERLINK, aquesta funcionalitat permet aconseguir un estat d'aturada de manera controlada.

A més, només cal inserir els mòduls al backplane i assegurar dos cargols per connectar-se a l'alimentació. A més de l'alimentació de 24 volts, també es pot realitzar la connexió a terra sense que sigui necessari realitzar connexions addicionals.

 Inserir i cargolar: l'alimentació i la terra la presa pel backplane

Inserir i cargolar: l'alimentació i la terra la presa pel backplane

Seguretat integrada

Algunes noves solucions de seguretat en el mercat es basen en busos de camp que no són estàndard o que tenen temps de respostes massa elevats. El sistema ACOPOSmulti aporta l'avantatge de la tecnologia oberta i estàndard d'Ethernet POWERLINK Safety, que utilitza de manera eficaç. La seguretat amb ACOPOSmulti permet implementar les següents funcionalitats d'acord a la Cat.4 de la EN954-1 i SIL 3 de la EN61508-1: parada controlada o lliure; posició màxima limitada; velocitat màxima limitada, i direcció de rotació fixa.

Altres funcions bàsiques com el 'rearmament necessari després parada' i la sortida que activa el fre del motor (ambdues d'acord amb la norma Cat.4, EN 954-1) formen part de la dotació estàndard.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.
Meeting y Salones, S.A.U. - Salón Internacional de la Logística

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis