Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pharmapool dispone de un nuevo sistema de preparación de pedidos y de transporte
La preparació de comandes sense paper i el nou sistema de transport de contenidors agilita i optimitza els seus serveis

Pharmapool disposa d'un nou sistema de preparació de comandes i de transport

Redacció Interempresas13/05/2013
SSI Schaefer ha creat un innovador concepte semiautomàtic de flux de materials integrant un sistema de transport de contenidors i estratègies de preparació de comandes sense paper per Pharmapool Ag. Per a l'empresa farmacèutica garanteix una optimització de la seva logística interna, que es tradueix en una major execució de comandes per al client.
El sistema semiatomatizado optimitza la gestió del magatzem de Pharmapool
El sistema semiatomatizado optimitza la gestió del magatzem de Pharmapool.
Fins llavors, tots els treballs en el magatzem s'havien realitzat manualment mitjançant una llista de preparació de comandes. Això portava molt temps i costava molts diners. "Per això ens decidim per una nova nau amb una tècnica de magatzematge moderna i una nova estratègia de preparació de comandes", afirma Jörg Binkert, gerent de Pharmapool Ag. Per a la companyia suïssa era necessari millorar i augmentar el rendiment i la qualitat del procés de preparació de comandes. La solució havia d'estar basada en una combinació individual de sistemes modulars compatibles entre si.

El sistema semiatomatizado a més d'estalviar temps i agilitar els processos, redueix al màxim els errors

Des de finals de 2011, un concepte global d'instal·lació semiautomatitzada s'ocupa de l'eficiència dels processos. Els components: tècnica de transport, preparació de comandes sense paper amb sistema 'home a mercaderia' (RF Picking) en combinació amb llocs ergonòmics de preparació de comandes i una tècnica de magatzematge adequada. Així, els 1.300 m² de superfície del nou centre logístic estan equipats amb prestatgeries de panells R 3000 que ofereixen 12.000 ubicacions d'emmagatzematge. Enmig de la instal·lació de prestatgeries de panells s'ha instal·lat un tram de tècnica transport de 80 m de llarg amb 8 àrees de preparació de comandes. El sistema de transport proporciona un transport ràpid dels contenidors entre les estacions de preparació de comandes i la zona d'enviament. El programari de gestió de SSI Schaefer WAMAS C fa possible els processos de preparació de comandes ràpides i transparents dins de les zones. D'aquesta manera, el sistema de transport serveix de base per al transport ràpid del nou centre de distribució. En Widnau hi ha al voltant de 10.000 articles diferents en 200.000 embalatges llests per al lliurament emmagatzemats en 9.000 caixes EF.
Amb el nou sistema, l'empresa creu que podria augmentar-se l'eficiència de la preparació de comandes entorn del 30%. "Després d'una breu fase inicial i d'adaptació a la nova forma de treballar, la instal·lació ha agilitat clarament el flux de materials. La clara organització de les àrees de preparació i les noves estratègies han facilitat el processament i la preparació de les comandes. La quota d'errors també ha caigut prop de 0", comenta Binkert.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis