Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Corte por plasma para materiales no ferrosos
Sense necessitat de canviar els consumibles

Cort per plasma per a materials no ferrosos

Redacció Interempresas04/01/2013
Per a materials no ferrosos MicroStep ofereix l'exclusiu sistema de boira d'aigua secundària de Thermal Dynamics per aconseguir la millor qualitat de tall en el seu tipus: els sistemes Ultra-Cut, especialistes en treballs de marcat amb plasma de forma eficient i sense necessitat de canviar els consumibles.
Imagen

Amb aquest sistema s'obtenen corts excel·lents i sense residus en acer dolç amb plasma d'oxigen (O2). Corts de qualitat inigualable en materials no ferrosos amb barreges Ar-H2/N2 o amb l'exclusiu sistema de boira d'aigua secundària (WMS) és una solució fàcil d'instal·lar, d'ajustos simples i consola de gas fàcil d'usar, amb consumibles dissenyats per a un recanvi ràpid. D'identificació i resolució simplificada dels problemes, el control de flux digital automatitzat facilita l'ús i brinda una millor uniformitat de cort.

Alta productivitat en el tall

La major velocitat de tall en acer inoxidable en la seva classe. La velocitat de tall pot ser fins a 3 vegades major que la d'altres sistemes de cort similars. Amb una major potència de sortida (en kW), les seves peces són de durada excepcional i assegura un temps de parada reduït durant el reemplaçament de peces gràcies al disseny del cartutx SpeedLokTM de la torxa XTTM-300. Amb tecnologia de control per microprocessador per produir la millor qualitat de tall, incorpora comunicació per fibra òptica que disminueix les interferències per alta freqüència. El disseny precís de la torxa que ofereix la millor qualitat de tall en la seva classe. A més, assegura una major velocitat de cort que amb barreges argón/hidrogen en materials no ferrosos.

Una solució fiable

Exhaustives proves de laboratori i de camp que asseguren un acompliment i una fiabilitat que es perllonguen en el temps. Destaca per la seva torxa amb tecnologia XTTM i l'exclusiu cartutx de consumibles sense necessitat de claus per al reemplaçament de peces. Aquest cartutx de consumibles conté únicament les peces consumibles, és a dir, el cos o el capçal de la torxa no posseeixen peces integrades que incrementin el cost del seu reemplaçament. El canvi de cartutxos és ràpid i fàcil; un parell de voltes i l'exclusiu collet retenedor roscat d'encasti ràpid allibera el cartutx. El temps de parada es redueix a minuts i permet canviar ràpida i fàcilment de procés o aplicació. A més, i al contrari que amb altres torxes, no es necessiten eines per canviar els consumibles de la torxa ni els components principals del capçal. Així mateix, compta amb un capçal dissenyat a prova de fugida. El refrigerant no degota en desmuntar el cartutx de consumibles del capçal i evita que l'aire entri en el sistema i quedi atrapat en les canonades. D'altra banda, la gran precisió emprada en la fabricació de les peces consumibles i el cos de la torxa permeten un ajust i una alineació exactes que manté a les peces perfectament posicionades cort després de cort. La punta i l'elèctrode s'alineen de forma independent i asseguren el centrat precís del cartutx de consumibles després de cada canvi de peces. La garantia de la torxa XTTM-300 de Thermal Dynamics cobreix els components i la mà d'obra per a la seva reparació per tot un any. Actualemente està disponibles quatre sistemes de tall per plasma: Ultra-Cut 100, Ultra-Cut 200, Ultra-Cut 300 i Ultra-Cut 400.

Empreses o entitats relacionades

Microstep Spain, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine Tools

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis