Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades técnicas y nueva maquinaria de Claas en Fima Agrícola 2010
Dues novetats corresponen a l'apartat 'Solucions de gestió agronòmica'

Novetats tècniques i nova maquinària de Claas en Fima Agrícola 2010

Redacció Interempreses18/01/2010
Claas presenta a la fira Fima agrícola 2010 diverses novetats. En l'apartat de 'Solucions de gestió agronòmica', l'empresa mostrarà tant un sistema de guiat automàtic capaç d'emplenar un remolc de material picat sense intervenció de l'operari com el nou fem, un servei electrònic d'optimització de la màquina Claas. A més, els visitants podran conèixer nova maquinària: remolcs autocarregadors-combinats, una nova segadora amb llança central, una màquina manipuladora telescòpica compacta, una nova manipuladora telescòpica compacta, un nou tractor estàndard amb quatre marxes sota par, un nou tractor semi-estàndard lleuger i la nova família de tractors especials Nexos.

Autofill. Omplert automàtic del remolc amb el material picat provinent de les picadores Jaguar Claas

Aquesta és una de les novetats tècniques corresponents a l'apartat 'Solucions de gestió agronòmica'.

Es tracta del guiat automàtic del tub de descàrrega d'una picadora de farratge, que juntament amb el seu deflector automàtic, és capaç d'omplir un remolc de material picat sense intervenció per part de l'operari de la màquina. Aquest guiat es realitza a través d'una càmera 3D i uns sensors làser que avaluen el volum a omplir pel que fa al ja omplert, distribuint de manera uniforme el material en el remolc. La càmera s'allotja en el tub de descàrrega, ia través d'un monitor en color a la cabina es controla tot el procés.

Els avantatges aportades per aquest sistema són l'alliberament del conductor de les tasques de maneig del tub de descàrrega, de manera que el conductor es concentra en altres treballs de control de la màquina, s'augmenta l'eficiència en l'ompliment del remolc, amb el que s'eliminen buits i s'eviten pèrdues del material picat que podrien caure a terra.

Una de les novetats que Claas presenta a l'apartat 'Solucions de gestió agronòmica'
Una de les novetats que Claas presenta a l'apartat 'Solucions de gestió agronòmica'.

Fem, el servei electrònic d'optimització de la màquina Claas

Una altra de les novetats de l'apartat 'Solucions de gestió agronòmica' és el servei electrònic per a l'ajustament automàtic de la recol segons el rendiment, tipus de cultiu i paràmetres de recollida (velocitat d'avanç, sòl, meteorologia, etc ...). Està compost per un ordinador CEBIS Mobile amb compatibilitat Isobus, connectat en sèrie amb l'ordinador central CEBIS de la recol.

El sistema dóna informació sobre el possible ajust a realitzar per optimitzar el rendiment de la màquina, i el operari acceptar-ho, rebutjar o ajustar-lo. Si decideix acceptar l'ajustament prefixat, el sistema farà els corresponents canvis en la màquina de forma automàtica, i farà una comprovació del resultat final.

El principal avantatge aportada per aquest sistema és l'estalvi considerable de combustible a l'optimitzar al màxim el rendiment de la màquina segons les condicions de collita a què es vegi sotmesa (sense temps morts). D'aquesta manera, allibera l'operari d'anar pendent contínuament de l'ajust de la màquina, sobretot en situacions canviants de cultiu.

Càrrecs, remolcs autocarregadors-combinats

Els remolcs autocarregadors que presenta a Fima són d'ús mixt amb control Isobus, amb la possibilitat d'elecció de volum de caixa d'entre 38, 44 o 50 m3 (segons norma DIN), amb masses màximes tècniques permeses de 24 o 34 t (segons dotació d'eixos tàndem o trídem) i frenada hidràulic o pneumàtic, amb unitat recollidores-picadora i possibilitat de rodets escampadors darrere.

Com a característiques més notables, posseeixen un fons d'alimentació més ample amb una nova transmissió. Els avantatges principals d'aquests remolcs són l'ús mixt de 'autocarregador' i l'ocupació com a 'remolc convencional', juntament amb la rapidesa de transformació d'un ús en un altre.

Disc 3100/3500 TRC. Nova segadora amb llança central i alleugeriment hidropneumàtic

És una segadora arrossegada de 3 m o 3,40 m (segons model) d'amplada de treball equipada amb una barra de tall de Claas PCUT amb canvi ràpid de fulles a través d'una palanca, rodaments de boles automotrius dobles, i perfil de la barra dissenyat per alleujar i / o eliminar les adherències de fang que es puguin crear en terrenys pesats i / o humits.

La nova segadora Disc 3100/3500 TRC
La nova segadora Disc 3100/3500 TRC.

Scorpion 6030 CP, nova màquina manipuladora telescòpica compacta

Màquina amb motor Deutz de quatre cilindres en dues versions de 80 o 100 CV i 3,6 l de cilindrada, amb sistema d'inversió de ventilador SCS per l'expulsió de la brutícia dels radiadors, i filtre d'aire antipartícules. Aquest motor es troba col locat en un angle de 90 º respecte a la direcció d'avanç, on es pot accedir fàcilment a tots els punts per al manteniment diari. Un altre avantatge d'aquesta disposició és el pas d'aire fresc per a la refrigeració que es realitza per la part anterior de la zona superior del capó lateral, posteriorment passa pel paquet de radiadors i el motor, sortint l'aire calent per la part del darrere i cap a dalt.

La Scorpion 6030 CP té Màquina amb motor Deutz de quatre cilindres en dues versions
La Scorpion 6030 CP té Màquina amb motor Deutz de quatre cilindres en dues versions.

Arion 400, el nou tractor estàndard amb quatre marxes sota par

Es tracta d'un tractor amb potències des dels 100 als 121 CV de potència nominal (segons 97/68 CE) amb un increment de 10 CV Boost en treballar amb la presa de força, amb demanda de cabal hidràulic, en els grups C i D de la transmissió a partir de 6 km / h (versió CIS). El motor DPS de 4 cilindres, amb 4,5 l de cilindrada, sistema d'injecció Common Rail, turbo i intercooler i recirculació de gasos interna, fa que desencadeni fins a 500 Nm de parell motor.

Arion 400, un altre dels protagonistes de l'estand de Claas a Fima 2010
Arion 400, un altre dels protagonistes de l'estand de Claas a Fima 2010.

Elios, nou tractor semi-estàndard lleuger

Tractor amb motors FPT de 4 cilindres Turbo, amb potències des de 72-88 CV (segons 97/68 CE) i amb Intercooler en els 2 models més potents.

Nou tractor semi-estàndard lleuger
Nou tractor semi-estàndard lleuger.

Nexes, nova gamma de tractors especials

Claas també aprofita el certamen per presentar la gamma de tractors Nexos, amb motors FPT de 4 cilindres turbo, amb potències des de 72-101 CV (segons 97/68 CE) i amb Intercooler en els 3 models més potents, disponibles en 3 versions: F versió fruiter (ample exterior mínim 1,46 m), VL versió vinyaters "ample" (ample exterior mínim 1,26 m) i VE versió vinyaters (ample exterior mínim 1,00 m).

foto

Empreses o entitats relacionades

Claas Ibérica, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

#2 - Sr. Jose Manuel Miralles Sales
16/02/2010 20:37:26
Hola, Jorge tiene razón. Me gustan mucho los tractores renault porque han dado buen resultado. Los claas también tienen muy buena apariencia, pero el problema en la província de castellón, es que no se ve ninguno en ninguna feria y muchos agricultores no saben ni que existen. Espero que los de claas pongan mas interés en la provincia de castellón. Un saludo, Jose Miralles, Vilar de Canes Castellón.
#1 - JORGE TOMAS PRUÑONOSA
14/02/2010 17:14:08
HOLA SIENPRE ME HAN GUSTADO LOS TRACTORES RENAULT POR QUE HAN DADO MUY BUEN RESULTADO.AHORA SON TRACTORES CLAAS ME ENCANTAN POR SU DISEÑO DESDE EL MAS PEQUEÑO AL MAS GRANDE.ES UN GRAN ACIERTO HABER SACADO UN SEMI ESTANDAR.PERO LA PREGUNTA MIA ES LA DE SIENPRE HAY QUE TENER MAS PRESENCIA EN LA PROVINCIA DE CASTELLON PARA QUE LA GENTE VEA MAS EL PRODUCTO. LA GENTE CONPRA LO QUE VE O EL VENDEDOR DE UNA MARCA CUALQUIERA SE MUEVA MAS PARA DAR INFORMCION DE LA MARCA A LA QUE REPRESENTE A LOS AGRICULTORES,O ESPONER MAS EN FERIAS DE POBLACIONES AUNQUE NO SEAN DE MUCHA ENBERGADURA.SEGUIR ASI CON INNOVACIONES CON LOS TRCTORES CLAAS PARA DESVANCAR A FENT O OTRAS MARCAS.UN SALUDO -JORGE TOMAS PRUÑONOSA -LES USERES CASTELLON

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis