Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los linces de JCB acaparan las miradas en Sima 2009
La companyia va presentar a París l'ampliació de la seva nova gamma de tractors Fastrac

Els linxs de JCB acaparen les mirades en Sima 2009

Redacció Interempreses02/03/2009

2 març 2009

JCB segueix acaparant mirades i porta el rendiment dels vehicles multiús a nous nivells amb les versions 6x4 i 4x4 de la seva famosa màquina Linx. El Linx 4x4 de JCB és resistent, versàtil i fiable i obre un ampli ventall d'aplicacions potencials en els sectors agrícola, de manteniment de propietats i camps de golf i empreses de zones verdes.

A la cita de París es va poder observar un model, el 4x4 que, basant-se en l'èxit del popular Linx 6x4, disposa de moltes de les mateixes característiques clau, com una alta capacitat de càrrega útil, versatilitat i la disponibilitat d'equipament per carretera. Incorpora un motor dièsel de 19,5 kW, amb un gran parell i una velocitat màxima de 50 quilòmetres per hora. El resultat és un bon rendiment i maneig, en condicions de sòls difícils, en terrenys accidentats o durant els desplaçaments a la carretera entre llocs de treball.

Estand de JCB al Saló Sima 2009 de París
Estand de JCB al Saló Sima 2009 de París.

Una transmissió CVT 4x4 amb marxes altes / baixes i frenada de motor fa més fàcils la conducció i el control, alhora que els frens de disc hidràulics en totes les rodes amb circuit dividit i un fre d'estacionament de pinça doble proporcionen una excel lent potència de frenada i seguretat. El Linx 4x4 incorpora una suspensió totalment independent a cada roda, amb una gran alçada lliure i ressorts progressius en la part posterior, per oferir un excel lent arrapament en carretera i una suau conducció en terrenys difícils, tant carregat com descarregat. El model destaca pel seu magnífic productivitat, amb capacitat per transportar i remolcar 500 quilos al mateix temps. A més, l'usuari pot plegar i fins i tot retirar els panells laterals i la part posterior de la plataforma de càrrega, i retirar els pals de les cantonades, deixant una plataforma totalment plana per al transport de càrregues difícils. Per a una major productivitat, també disposa d'una plataforma de càrrega amb opció de bolcada hidràulic.

El nou model Linx 4x4 presentat durant la celebració de Sima París
El nou model Linx 4x4 presentat durant la celebració de Sima París.

JCB àmplia la gamma de tractors Fastrac

JCB anunciar en Sima l'ampliació de la seva gamma de tractors Fastrac Sèrie 7000 amb un nou model que ofereix fins i tot més potència. Només uns mesos després de l'entrada en producció de la gamma, JCB aprofitar l'èxit per presentar París el nou model 7270, el més potent de la Sèrie 7000. El Fastrac 7270 ofereix totes les característiques i beneficis dels models de la Sèrie 7000, però amb més potència i parell. El nouvingut incorpora un motor Cummins de 6,7 litres i sis cilindres, que ofereix una potència màxima de 201 kW.

El director gerent de JCB Agriculture Richard Fox-Marrs comentar: "Els tractors Fastrac Sèrie 7000 ofereixen als agricultors i contractistes l'últim en productivitat i la incorporació del nou model 7270 per oferir als clients una màquina fins i tot més potent amb un rendiment extraordinari" .

JCB va presentar una manipuladora telescòpica que estableix un nou estàndard en la manipulació de materials agrícoles

JCB va presentar a més una manipuladora telescòpica més potent i productiva que estableix un nou estàndard en la manipulació de materials agrícoles: el model 526-56 FS +, que estableix un nou estàndard en la manipulació de materials agrícoles.

Aquest nou model s'uneix al 526-56 FS actual, que incorpora un motor JCB Dieselmax de 74,2 kW. Ambdós models tenen una capacitat d'elevació de 2,6 tones i una altura d'elevació de 5,6 metres. El nou model 526-56 FS estàndard està disponible amb opcions de transmissió de caixa de canvi manual sincronitzada o Powershift de 33 i 40 quilòmetres per hora, mentre el model 526-56 FS + incorpora de sèrie una transmissió Powershift de 33 quilòmetres per hora, amb la possibilitat d'actualitzar a la versió de 40.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    17/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    14/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Tecnovid 2025Nebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis