Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Simei-Enovitis confirma su liderazgo en el sector de los eventos enológicos

50 anys d'èxit

Simei-Enovitis confirma el seu lideratge en el sector dels esdeveniments enológicos

Redacció Interempresas

03/12/2013

Forta interès i interacció d'assistents a Simei demostrat pels 4.726 videos, els 66.802 catàlegs i les 88.704 targetes de presentació empresarials descarregades virtualment gràcies al projecte Contag i a una tecnologia utilitzada per vegada primera en l'àmbit firal italià. Una elecció sostenible en perfecta coherència amb l'àmbit que tots dos salons van tractar en aquesta edició de 2013 en commemoració del 50 aniversari de la fira.

Satisfacció enfront de la més important cita biennal dedicada a les màquines per a l'enologia i l'embotellat. Durant cinc intensos dies, la formació i informació van fluir a parts iguals en les nombroses trobades de posada al dia per als operadors del sector enológico internacional, els qui van anar els autèntics artífexs del gran èxit assolit amb més de 3.500 preregistros. Significativa, també, la presència de multitud d'operadors estrangers procedents de tots els continents, demostrant el lideratge internacional de l'esdeveniment.

Autèntic èxit d'assistència a la fira bianual Simei-Enovitis 2013 amb presència d'operadors de tot el món
Autèntic èxit d'assistència a la fira bianual Simei-Enovitis 2013 amb presència d'operadors de tot el món.

“Estem molt satisfets amb tots dos esdeveniments, on hem volgut recordar i celebrar en particular els 50 anys d'història de Simei, que ha confirmat la seva forta vocació a la internacionalització del sector”, declara Domenico Zonin, president de Unione Italiana Vini, ens organitzador de Simei-Enovitis. Francesco Pavanello, director general d'Unione Italiana Vini, s'uneix a l'opinió de Zonin afirmant que l'edició "serà recordada perquè ha assenyalat un moment de canvi en la seva pròpia història. L'appeal d'una fira es concreta quan aquesta assumeix una seriosa rellevància com a centre formatiu i informatiu i Simei-Enovitis 2013 ha demostrat saber proveir d'instruments i continguts útils, afavorint no només les tecnologies, sinó també la manera mateixa de fer vi."

Simei s'ha consolidat com la cita més important en l'àmbit de les màquines per a l'enologia i l'embotellat

Simei s'ha consolidat com la cita més important en l'àmbit de les màquines per a l'enologia i l'embotellat.

Sostenibilitat per bandera

Aquesta any, el fil conductor de tots dos salons ha estat relacionat amb la sostenibilitat de la filera, imprescindible en el sector del vi, i a la qual es va dedicar el Congrés ‘Sustainable viticulture and wine production: Steps ahead toward a global and local cross-fertilization’. Així, durant dos dies, experts internacionals d'alt calibre van alternar interessants moments de discussió on es va aprofundir sobre el tema de la sostenibilitat en la vinya i el celler, prenent en consideració tots els punts de vista i fent emergir noves oportunitats per al sector. Conceptes com el de l'autenticitat dels indicadors de mesurament, el canvi climàtic o els costos d'energia, van emergir al voltant del tema de la sostenibilitat.

Seguint la línia temàtica de la sostenibilitat, durant la fira es van presentar dos nous projectes: Tergeo i Contag...

Seguint la línia temàtica de la sostenibilitat, durant la fira es van presentar dos nous projectes: Tergeo i Contag.

De fet, la Unione Italiana Vini porta diversos anys perseguint aquest concepte de sostenibilitat, que es va concretar a través de la presentació plenària de Tergeo: únic interlocutor a qui sol·licitar l'adquisició i la difusió de solucions innovadores, tecnològiques i gestions capaces de millorar la sostenibilitat de l'empresa vitivinícola.

La novetat de Contag

En perfecta coherència amb aquest fil conductor, i per vegada primera en el context firal italià, s'ha engegat la moderna tecnologia del projecte Contag, que permet realitzar una enquesta de tots els documents promocionals, targetes de presentació, fullets i actes de congressos posteriorment descargables a través d'un microxip present en el portabadge lliurat a l'entrada dels salons a cadascun dels visitants. Significatives també, en aquest sentit, les quantitats descarregades: 4.726 videos, 66.802 fullets i 88.704 targetes de presentació empresarials, senyal d'una quantiosa sol·licitud de dades i informació per part d'un públic qualificat i actiu. Un sistema innovador i útil capaç de traçar l'efectiu passatge afavorint un càlcul correcte de les visites.

Empreses o entitats relacionades

Simei

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    05/09/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis