Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fivin defiende el consumo moderado de vino y de cava en el World Forum for Nutrition

Fivin defensa el consum moderat de vi i de cava en el World Forum for Nutrition

31/05/2013

31 de maig de 2013

La primera edició de les conferències internacionals World Forum for Nutrition Research Conference es van celebrar a Reus, els dies 20 i 21 de maig, amb gran èxit. Més 450 professionals de l'àmbit de la recerca i la nutrició especialitzats en Dieta Mediterrània i la fruita seca van participar en aquest fórum.

Fivin va col·laborar estretament en aquesta primera edició amb l'objectiu de fomentar entre els assistents, la majoria internacionals, hàbits saludables de consum moderat de vi i cava per a millora la qualitat de vida. També va disposar un punt informatiu a la zona expositora del congrés, facilitant informació sobre els beneficis d'un consum moderat i responsable, així com pautes de consum recollides en la campanya europea 'Wine In Moderation'. Entre els especialistes científics assistents, la fundació va presentar el Club Fivin, un cercle dirigit a professionals del sector mèdic i científic interessats a ampliar els seus coneixements sobre el vi i el cava.

En col·laboració amb els Cellers Miguel Torres i els consells reguladors de les Denominacions d'Origen Catalunya i Cava, la Fundació va organitzar un esmorzar saludable basat en aliments propis d'una dieta sana i equilibrada com és la Dieta Mediterrània.

Imagen
Una de les conferències més interessants del World Forum for Nutrition va ser la del doctor Ramon Estruch, membre del comitè científic de Fivin, qui va presentar els resultats del recent publicat estudi Predimed, que cerciora els beneficis de la Dieta Mediterrània per prevenir diferents malalties cardiovasculars. Així mateix, la doctora Rosa M. Lamuela, del comitè científic de Fivin, va moderar una xerrada sobre els components antioxidants de la fruita seca, conduïda per Cesarettin Alasalvar, del Centre de Recerca de Marmara Tubitak de Turquia.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para La Investigación del Vino y La Nutrición - FIVIN

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    05/09/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis