AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Equips per greixar i lubrificar

Walther

Sistemes de pulsació de fluids: des de l'aplicació de punts més petita fins a l'aplicació tipus eruga més àmplia

Fotografia de Sistemes de pulsació de fluids
Els sistemes de pulsació de fluids Walther permeten l'aplicació de greixos i fluïts de forma molt neta a components sense contacte amb la peça. Es pot realitzar des de l'aplicació de punts més petita fins a l'aplicació tipus eruga més àmplia, aconseguint un important estalvi de material en comparació d'altres sistemes. Aquests sistemes de pulsació permeten l'aplicació de punts minúsculs, aplicació en components en moviment, de punts lineal i tipus eruga.

El component principal d'aquests sistemes són les vàlvules de pulsació que són aptes per al seu ús en diverses posicions en instal·lacions de muntatge automatitzades. Aquests sistemes són governats pneumàtica i elèctricament. Permeten l'aplicació de material sense contacte fins a 400 Hz.

A més de la vàlvula de pulsació per micropunto MPP, existeix també la vàlvula MPP-Speed per obtenir major velocitat. Aquestes vàlvules de pulsació que permeten l'aplicació de punts de 0,0002 a 0,5 g per tret. Existeixen també vàlvules de flux continu que permeten l'aplicació de punts i tipus eruga amb gran precisió en l'ajust de material.