AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
AGME Automated Assembly Solutions, S.A.
Apalategi Kalea, 7 - Apartado de Correos 263
20600 Eibar (Gipuzkoa) Espanya
☎:  +34‑943121608  
🖷:  +34‑943121572
w:  www.agme.net
Fabricació de màquines a mesura, remachadoras i premses.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
AGME Automated Assembly Solutions, S.A.

Indústries AGME és una empresa amb més de 60 anys d'experiència dins del camp de la deformació, assemblatge i marcatge. Això, unit a una contínua labor de R+D+i, acrediten a AGME com a especialista en el disseny i fabricació de remachadoras i premses, així com en el desenvolupament de màquines a mesura. AGME ofereix solucions personalitzades “clau en mà” dissenyant i fabricant maquinària especial feta a mesura de les necessitats de producció i automatització dels seus clients.

Aquesta signatura eibarresa avança a les tecnologies ofertes a un ritme tan ràpid com al que progressen les millores de la màquina-eina i el mercat. Les seves màquines especials inclouen tecnologies d'última generació (reblat, premsatge, clinchado, visió artificial...) aportant valor afegit i avantatges competitius per als usuaris. A més d'assemblatge de metall, dins de les tecnologies que incorporen les seves màquines especials podem destacar:
- Assemblatge de plàstics per ultrasons
- Màquines de test i assajo
- Marcatge làser
- Aplicació de greixos i cues

Així mateix, la missió d'AGME i els seus valors fan que l'obtenció de la màxima qualitat, tecnologia i servei al client siguin els pilars sobre els quals s'assenta la seva activitat. AGME disposa d'alta tecnologia, apta per complir les especificacions tècniques dels clients més exigents, prestant sempre màxima atenció a les seves necessitats de productivitat. A més, la fiabilitat que ofereixen els seus productes suposa una inversió amortitzable en un període de temps molt curt.
Gràcies a tot això, AGME s'ha consolidat com a signatura de referència tant al mercat nacional com als principals mercats exteriors. Aquesta empresa centra la seva activitat comercial en mercats ja consolidats d'Europa Occidental (Alemanya, Regne Unit i Espanya principalment) i en altres mercats emergents com Polònia, República Txeca, Brasil, Mèxic i Xina. A més, la seva maquinària especial, remachadoras i premses es poden trobar en els principals sectors industrials, destacant sobretot en el de l'automoció, serralleria, aparellaje elèctric i electrodomèstics.