AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines de reblonar

Remachadoras radials: major resistència al desgast

Fotografia de Remachadoras radials

Agme, empresa especialitzada en el disseny i fabricació de remachadoras, premses i maquinària especial d'assemblatge per deformació, ha llançat la seva generació de remachadoras radials. La seva àmplia gamma de remachadoras, des de la RR-4 fins a la RR-30, permet des de la deformació de petits reblons en peces fràgils fins a l'obtenció de grans caps amb diferents geometries.

La gamma de remachadoras radials incorpora les següents millores tècniques: nou sistema de lubricació, nous materials en el cilindre pneumàtic, nova coberta insonorizante i nous controls i revisió mèdica.

Així les remachadoras radials Agme ofereixen una major resistència al desgast, més i millors sistemes de lubricació, una reducció de sorolls i una millor protecció de l'operari.

El reblat radial es basa en un moviment planetari d'oscil·lació que es consolida com el millor mètode per al reblat de tot tipus de peces. El sistema de reblat radial obté caps d'alta resistència per la seva formació progressiva i suau amb una adequada distribució de les fibres.

Les remachadoras Agme són màquines molt eficaces de reduït grandària que resolen qualsevol necessitat d'assemblatge. Tots els seus models estan disponibles com:

- Remachadora completa

- Unitat capçal per a integració en maquinària especial

- Remachadora muntada sobre peu bancada

- Remachadora muntada sobre armadura amb coll especial.Aquesta reingeniería del producte representa el seu compromís amb la millora contínua i la seva dedicació al desenvolupament de tecnologies que han possibilitat el disseny i fabricació de remachadoras radials més segures i silencioses, més productives i resistents i més respectuoses amb el medi ambient.

Agme ofereix a més diferents opcions addicionals com a capçals de doble buterola, detector de finalització de carrera, control d'altura constant CAC, assegurament de la qualitat CP-1, assegurament de la qualitat CP-2, pisador mecànic, pisador elàstic o portapiezas.