AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Premses diverses

Agme Serie PMA

Premses de genollera: amb accionament manual i plançó quadrat

Fotografia de Premses de genollera
Les noves premses de genollera Agme d'accionament pneumàtic, són màquines sòlides, de baix manteniment, ben resoltes per a un treball continuat i amb una baixa fatiga.

Són màquines concebudes per a treballs on es precisi puntualment una gran força amb recorreguts curts per a operacions especials com marcar, reblar, punzonar, doblegar, tallar, etc.

Des del concepte del disseny, són màquines simples de molt baix manteniment, ergonòmiques que faciliten molt còmodament el treball de l'operari.

Amb una gamma àmplia de potències, des de 2,5 a 50 kN, es trobarà el model més adequat a les seves necessitats.

Les novetats d'aquestes màquines queden reflectides en les següents característiques: palanca d'accionament amb posició regulable en 360°, i adaptable a la mà de treball, dreta o esquerra; plançó amb secció rectangular, el sistema antigiro, en tots els models, permet un treball de gran precisió; temps de processos reduïts mitjançant regulació del curs de treball; no contaminen l'entorn de l'operador al no portar lubricador d'oli; pràcticament sense manteniment; porta un Sistema de seguretat certificat.

Particularment la sèrie PMA ha estat especialment concebuda com a equips especials per garantir amb absoluta seguretat l'antigiro del plançó. Aquesta sèrie presenta el guiat del plançó de la premsa sense folgança, al mateix temps que el temperat del plançó i rectificat de precisió.