AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Maquinària diversa per a tubs i perfils

Agme

Mòduls d'ajust de rodadura: per a guies de seient d'automòbil

Fotografia de Mòduls d'ajust de rodadura
Agme ha lliurat un mòdul d'ajust de rodadura de guies de seient d'automòbil. Aquesta operació es realitza una vegada que la guia està totalment muntada i l'objecte de la mateixa és reduir el fregament entre rail mòbil i rail fix, fins a obtenir els paràmetres de rodadura adequats abans del muntatge final en el seient.

Per aconseguir aquest efecte, el mòdul realitza el desplaçament entre la guia superior i la guia inferior en un recorregut ajustable de 200 - 300 mm. Sincronitzat a aquest moviment, es realitza un esforç vertical de compressió i tracció regulable fins a un màxim de 800 Nm i un esforç de torsió de la guia completa de fins a 8º en cada sentit i un parell màxim de 800 Nm.

El mòdul està pensat per realitzar fins a 20 cicles de rodadura en 9 segons, amb tots els paràmetres descrits regulables des del panell de control i pot fabricar-se tant per a la càrrega i descàrrega manual d'un operari com per integrar-se en una línia de transferización.

Aquest mòdul està compost per:

- Un peu taula d'acer tubular soldat i una armadura general de subjecció per a l'útil de presentació de peces així com per a la unitat que realitza el moviment del rail superior.

- Un útil de presentació de peces amb subjecció de rail inferior per tots dos extrems. Cada subjecció de l'extrem de rail estarà sobre un eix giratori servocontrolado amb una rotació màxima de +/-8º i un esforç màxim de 120 Nm.

- Una unitat mòbil de subjecció de guia superior desplaçada mitjançant sistema de biela-manovella amb motorreductor i carrera ajustable entre 200 i 300 mm. Aquesta unitat disposarà també d'un dispositiu de desenclavamiento del rail superior pel que fa a l'inferior i del dispositiu de tracció-compressió vertical, amb una força màxima de 800 N.

- Proteccions fixes al voltant de la màquina amb estructura de perfil d'alumini i cristalls de policarbonat.