AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Trànsfers i línies trànsfer

Agme

Mòduls automàtics per a assemblatge de guies de seient

Fotografia de Mòduls automàtics per a assemblatge de guies de seient

AGME dissenya i fabrica mòduls automàtics per a l'assemblatge de components d'automoció. Aquests mòduls estan fets a mesura de les necessitats d'automatització de cada empresa i inclouen tantes estacions automàtiques com el client desitgi. La línia d'assemblatge està composta per 3 mòduls automàtics on treballen 3 operaris i on s'assemblen guies de seients de cotxe.

Els processos que es duen a terme en aquests mòduls són: càrrega manual de guies, alimentació automàtica de boles, alimentació automàtica de gàbies, greixat de components, assemblatge de components, realització de topalls de carrera, control dels topalls de carrera, suavitzat de components, control de l'esforç de lliscament i marcatge de components.

Gràcies a l'automatització de gran part dels processos s'aconsegueix disminuir els temps de producció, augmentar la productivitat i controlar la qualitat final dels components.

AGME es dedica a la fabricació de màquines a mesura de les especificacions tècniques dels seus clients. Durant tots aquests anys ha acumulat molta experiència coneixent de primera mà les peculiaritats i tecnologia d'assemblatge dels diferents sectors industrials: automoció, serralleria, petit electrodomèstic i aparellaje elèctric.