AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Premses diverses

Agme

Mòdul especial: per crimpado de tubs

Fotografia de Mòdul especial
Agme ha desenvolupat i fabricat un mòdul especial per crimpado de tubs on ha integrat una de les seves premses hidràuliques. El component a deformar, en aquest cas, ha estat un tub que forma part de l'estructura del seient.

En aquest mòdul a mesura s'ha incorporat una premsa hidràulica AGME model PH-15 juntament amb diverses unitats hidràuliques són els seus eixos, matrius individuals i topall mecànic. També entre els seus components es troben grups hidràulics, utillatges, elements pneumàtics, elements elèctrics i unitats per a evacuació automàtica de peces. Entre els elements elèctrics s'inclou un armari amb elements de potència Siemens, control per PLC i comandament tàctil.

El procés a realitzar és el següent: després que l'operari carregui manualment el tub en l'útil i premi el botó d'inici s'activaran els sistemes de seguretat. Llavors s'insereixen 2 eixos/matrius dins del tub per permetre una correcta deformació des de l'interior.

La premsa hidràulica AGME PH-15 avança juntament amb els 4 cilindres hidràulics que realitzen el crimpado. Posteriorment, la premsa i els cilindres tornen a la seva posició inicial. Els dos eixos/matrius també tornen i alliberen el tub.

Finalment, es produeix la descàrrega automàtica a una rampa d'evacuació amb un selector de peces dolentes i peces bones.

Aquest tipus de premses són concebudes com a solucions a mesura de les necessitats de producció i automatització dels nostres clients. Gràcies a ella s'aconsegueix una total homogeneïtat de les peces i una automatització del procés.