AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Premses diverses

Màquines a mesura amb premses elèctriques: es poden aplicar forces des de 0,5 kN fins a 120 kN

Fotografia de Màquines a mesura amb premses elèctriques
Les màquines a mesura que inclouen premses elèctriques són les millors per a processos que requereixen un monitoratge constant de la força aplicada, posició, temps de premsatge i velocitat. Amb aquestes premses es poden aplicar forces des de 0,5 kN fins a 120 kN.

Els accionaments són elèctrics i no requereixen de cap altra font d'energia, pneumàtica o hidràulica. Així mateix, es poden captar i registrar les dades del procés, permetent també enviar-los a un PC per ser tractats.

Les premses elèctriques permeten chequear les corbes de premsatge després de l'operació, facilitant el monitoratge de la qualitat del producte.

La programació es realitza de forma molt senzilla mitjançant consola amb teclat i monitor LCD.

La força, posició, temps de premsatge i velocitat poden ser controlats i avaluats mitjançant judicis introduïts per l'usuari.

A més d'un major control de l'assegurament de la qualitat, altres avantatges de treballar amb premses elèctriques són: seguretat, estalvi d'energia i neteja,ambient de treball silenciós i net, consumeixen el 10-20% d'energia del que consumeixen un altre tipus de premses el que redueix els costos, fàcils de muntar, alta precisió: repetitibilidad ± 0.005 mm, àmplia varietat de maneres de premsatge, velocitat constant amb parada per posició, càrrega i distància i existència de models preparats per a sales blanques.