AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines especials per a metalls

Agme

Maquinària especial: per al control d'estanqueïtat

Fotografia de Maquinària especial

La maquinària especial desenvolupada Agme a mesura consta de dos llocs de treball: un per a l'operari amb barreres fotoelèctriques i presència de peça amb bloqueig de la mateixa per la trazabilidad i un altre per al control d'estanqueïtat. Aquest últim està compost, entre altres components per fugómetro amb doble regulador i vàlvula amb pilotatge elèctric, dos dispositius amb dos filtres cadascun pel taponado de l'orifici i per inserir l'aire de testeo, diversos carros d'embranzida i de gir i cilindres pneumàtics.

Aquesta maquinària especial de control inclou els elements pneumàtics i elèctrics necessaris perquè sigui totalment autònoma i compleixi amb la normativa i certificació CE.

Per dur a terme la trazabilidad un autòmat es comunica amb el fugómetro per recollir les dades dels paràmetres de control. Les dades s'emmagatzemaran en l'autòmat, al que es podrà accedir via remota mitjançant Ethernet. Així mateix, s'imprimeixen etiquetes mitjançant una impressora amb sistema de desenganxat i sensor de presència d'etiqueta on apareixerà un codi Data Matrix, així com totes les dades de cada referència. Addicionalment, per comprovar la correcta impressió de l'etiqueta, s'inclou un lector de Data Matrix.